lauantai 6. kesäkuuta 2015

Lempeä lauantaina

Päivää!

Minä valmistaudun tänään ystäväni häihin. Katson nyt kolme korttia tätä päivää ajatellen.

Lähimenneisyydessä: MALJOJEN RITARI

 

Ritari kuvastaa usein nuorta miestä (yleensä 18-30 v.) Hyökkäävä taipumus löytää omat voimavaransa ja käyttää hyväkseen juuri oman elementtinsä apukeinoja. On runollinen ja romanttinen. Hän voi opettaa rakkaudesta paljonkin, muttei pysty niinkään sitoutumaan, koska ei ole siihen vielä aivan kypsä."

-veden tulielementti, antautuminen rakkaimmille, kyky antaa, korkeamman tunnetason saavuttaminen, henkisesti tärkeät suhteet- 

Suhteet sydäntäsi lähellä oleviin ihmisiin ovat nyt tärkeällä sijalla matkatessasi kohti todellista menestystä ja täyttymystä.  

Kaipaat tiivistä kanssakäymistä ja vuorovaikutusta samanmielisten ja samalla tavalla ajattelevien ihmisten kanssa.

Kuinka voit rikastuttaa vuorovaikutusta ihmissuhteissasi?

Etsi todellista perhettäsi, yhteisöä, jossa tunnet olevasi kotonasi. Siellä voit olla yhteydessä ihmisiin kaipaamallasi tavalla.
***

Tämä hetki: LANTIT 2. MUUTOS

 
- muutos, transformaatio-

Kolminkertainen muutoksen kortti. Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu suurelle muutokselle luottavaisin mielin!

Onnea ja laajentumista symboloiva Jupiter osoittaa, että muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta, jotka ovat kauriin merkin ominaispiirteitä. Muutos on aina tarpeen, kun se, mikä on vanhaa, ei ole enää tasapainossa. Muutos ravistelee meitä ja herättää meidät. Käärmeen päässä oleva kruunu symboloi hereilläoloa.

AINOA PYSYVÄ ASIA ON MUUTOS.


Tulen joka päivä, kaikin tavoin, paremmaksi ja paremmaksi.

***
 
Lähitulevaisuus: LANTIT 3. TOIMINTA

  

"Työ, raadanta, vähittäinen prosessi, velvollisuus itseä kohtaan; itseluottamus."

 Tämä kortti viittaa koko energiasi hyödyntämiseen aina, kun velvollisuutesi on toimia. Olet halukas ottamaan hoitaaksesi vaikeitakin tehtäviä - velvollisuuden tunne tulee sisältäsi. Tähän tarvitaan koko olemustasi. Koko energiasi täydellinen sitoutuminen on nyt tarpeen. Kolme pyörää symboloivat ruumista, mieltä ja henkeä. Mitään näistä kolmesta ei voi jättää ulkopuolelle.

Jokin tilanne vaatii sinulta valmiutta tehdä lujasti töitä. Sitoudu siihen täydellisesti, se on sen arvoista!

Millä elämäsi alueilla pidättelet vielä itseäsi? Millä alueilla voisit antaa itsestäsi enemmän?

Olen nyt valmis antamaan kaiken ja ottamaan vastaan kaiken. 
***
Ihanaa päivää Sinulle!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)