keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Keskiviikon meditaatiokortit

Huomenta!

Tänä aamuna nostan kaksi korttia päivän meditaatiokorteiksi. Kaksi toisistaan täysin erilaiset kortit ilmestyivät pöytään kertomaan sanomaansa.

Ensimmäiseksi tuli SAUVAT 4. TÄYDENTYMINEN


 
"täydentyminen, yhtenäisyys, uuden alun mahdollisuus, rohkeat ratkaisut, rakkauden puhdistuminen"

Tämä kortti kuvaa täyttymystä ja tyytyväisyyttä sekä uusien asioiden aloittamista. Vanha täytyy saada päätökseen ennenkuin uusi voi alkaa. Ihmissuhteissa oleva jännite voi olla myönteistä, jos molempien osapuolien yksilöllisyys otetaan huomioon ja sitä kunnioitetaan. Kortti kuvastaa myös positiivista vastuun ottamista.

Jotain kaunista on tulossa ihmissuhteisiisi. Saatat huomata sen ensin siitä, että vakiintunut tilanne asetetaan kyseenalaiseksi ja siitä puhutaan avoimesti. Vanhan selkiinnyttäminen on uuden ykseyden, uuden alun, edellytys. Kun teet parhaasi ja nautit siitä, mitä teet, voit tuntea tyytyväisyyttä ja rauhaa. Nyt sinun on todella aika nauttia aikaansaannoksistasi ja myös tehdä aivan uudenlaisia, raikkaita aloitteita ja suunnitelmia. Kortti saattaa viitata myös uuden ihmissuhteen aloittamiseen. Sitä ennen kaikki vanha on selvitettävä. Jos pidät jostain ihmisestä, näytä se hänelle. Toimi ylipäätään yhdessä sellaisten ihmisten kanssa, joista pidät ja joiden kanssa tunnet olosi kotoisaksi.

Oletko valmis hyväksymään kumppanisi sellaisena kuin hän on, erovaisuuksistanne huolimatta? 

Mitkä asiat täytyy saada selkiinnyttää tai ratkaista välittömästi? Osaatko päästää irti menneestä?
Juhlin elämää!!!
 
Vanhan loppuunsaattaminen vapauttaa minut aloittamaan uutta.

***
Toiseksi: MALJOJEN PRINSSI

-Halut, toiveet, intohimo, transformaation mahdollisuus, seksuaalisuus, muutos-

Maljojen prinssin keskeisin tehtävä on hallita täydellisesti tunne-elämän tarpeita. Ilma veden elementtiin yhdistyneenä symboloi suurta intohimoa. Toiveet ja halut täytyy huomata ja tiedostaa. Ne ovat perusvoimia, jotka ajavat meitä eteenpäin elämässä. Niitä on mahdollista käyttää vain, jos olet hereillä ja valpas.

Kortti symboloi tietoisuutta ja oman sisäisen äänen kuuntelemista tienä syvimpien toideiden ja tarpeiden tunnistamiseen.

Hyväksy seksuaaliset tarpeesi ja intohimosi ja elä ne tietoisesti. Saat paljon tehdessäsi niin. Antaudu täysin kokemuksille ja tarkkaile itseäsi tehdessäsi niin. Arvosta kehoasi yhtä paljon kuin henkisiä arvojasikin.

Mitä salaisia toiveitasi et halua hyväksyä?

Vietä joka päivä vähän aikaa luomalla mielikuvia haluistasi kadottamatta itseäsi niihin.

Uskallan nyt toteuttaa seksuaaliset haluni ja toiveeni. Se tekee minusta elinvoimaisemman ja tyytyväisemmän.

Todelliseen menestykseen kuuluvat myös vahvat tunteet ja intohimo. Ne kuvastavat voimaasi ja elämänhaluasi.
***
Mukavaa keskiviikkoa Sinulle!

1 kommentti:

  1. Sauvat sopivasti kuin mandalaksi järjestettynä. Kiitos samoin :-)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)