maanantai 5. lokakuuta 2015

Maanantaiaamun aatoksia

Huomenta!

Viime yönä heräsin jäätävään vessahätään. Vatsa sekaisin ja kuvottava olo. Tänään parantelen oloani kotona, sillä enhän voi mennä töihin tartuttamaan muita.

Mutta sitten kirjajuttuihin. Lainasin viime viikolla kaksi mielenkiintoista kirjaa. Toinen on tämä:




Voimaeläimiin olisi mukava perehtyä enemmänkin. Huomaan luonnossa liikkuessani, että törmään usein tiettyihin eläimiin tai muuten vain elämässäni kohtaan joitakin eläimiä, halusin tai en. Jotkut eläimet kiehtovat enemmän kuin toiset. Toisaalta taas joitakin eläimiä pelkään, miksi? Siinäkin voi olla syy voimaeläimeesi. Mielenkiintoista pohdintaa voimaeläimistä, taidanpa lukea kirjaa tänään ajan kanssa.
***

Ja toinen kirja on tuttu tarot- opas korteille, mutta tämä kirja on tehty ns. helpommin luettavaksi. Mielenkiinnolla luen tulkintoja, miten ne eroavat toisistaan verrattuna Zieglerin kirjaan.



Tämän opaskirjan voisin jopa kuvitella ostavani, sillä olenhan vain ja ainoastaan käyttänyt näitä tarot- kortteja tulkinnoissani.

Päivän meditaatiotarot- kortti on MAAILMANKAIKKEUS

 

Ympyrä on sulkeutunut. Olet lähempänä maailmankaikkeutta.


”Täydentyminen, kosminen liitto, matkustaminen, orjuudesta vapautuminen, karmasta vapautuminen.”

Sinun on nyt mahdollista nähdä asiat sellaisina kuin ne todella ovat. Asetelma on valmis uuden aloittamiselle tai jonkin asian suotuisalle loppuunsaattamiselle. Elämäsi tapahtumat ovat sopusoinnussa maailmankaikkeuden kanssa.

Millä elämäsi osa-alueilla sinun on aika vapautua? Onko tiedossasi jokin matka tai jokin yritys, jotka vain odottavat, että tekisit jotain niiden eteen? 
***
Mukavaa päivää Sinulle!

2 kommenttia:

  1. Minun voimaeläimeni on pöllö. Meinasin ajaa kolarin ja kun pysäytin auton, tuli pieni pöllö minulle ruplattamaan. Hän sanoi aivan selvästi, diitäs dait oliko pakko.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan selvästi! Pöllö on viisas lintu ja yön eläväkin vielä!

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)