maanantai 19. lokakuuta 2015

On taas maanantai...

Huomenta!

Viikonlopusta on taas selvitty, toivottavasti Sinulla on ollut mukavaa. Meillä oli vähän erilainen viikonloppu, oltiin moikkaamassa kaveripariskuntaa toisella puolen lääniä ja kyllä sen valitettavasti huomaa, että ei vanha enää jaksa. Mukavaakin kyllä oli, mutta sanotaan näin, että oli kyllä kallis hotelliyö :-) Sunnuntaina sitten harmitti, kun voimaantumisen sijaan koin vain syvää uupumusta. Aurinko paistoi ja syksy oli kauneimmillaan, mutta minä vain lojuin sisällä, kun niin paljon väsytti.

Tilanne vaatii kuitenkin kolme korttia. Aluksi meinasin nostaa vain päivän meditaatiokortin, mutta sisäinen ääneni kehotti minua nostamaan kaikki kolme. Katsotaanpa.

Lähimenneisyys: MIEKAT 2. RAUHA


-sisäinen rauha- voima tehdä päätöksiä- henkistä rauhaa sisältäviin tilanteisiin tai ihmissuhteisiin liittyvät päätökset-



Miekkojen 2. edustaa mielenrauhan etsimistä, syvää halua tulla sinuiksi itsensä kanssa. Kortti kuvaa sitä, että todellinen tasapaino ja sisäinen rauha merkitsee myös liikettä ja uusia asioita; kaikki muuttuu jatkuvasti. Kortti saattaa viitata myös haluun vetäytyä joksikin aikaa omaan rauhaan ja pitää yhteydet ulkomaailmaan vähäisinä.



Jos sinulla on kaksi vaihtoehtoa, valitse niistä se, joka on lähinnä sydäntäsi. Kun teet oikeita valintoja, mielesi rauhoittuu ja löydät sisäisen tasapainon. Voit kokeilla myös joitakin kehoa ja mieltä rauhoittavia harjoituksia, kuten meditaatiota. Nauti tästä hetkestä.

Sisäinen rauha on erityislahja. Suojele sitä, mutta älä koskaan yritä takertua siihen.

" Rentoudu ja hiljenny. Kun olet sopusoinnussa itsesi ja elämäsi kanssa, olet sopusoinnussa myös ulkomaailman kanssa."

Varaa itsellesi aikaa syvään rentoutumiseen.! Nyt on hyvä aika tarkastella menneisyyttäsi, nykyisyyttäsi ja tulevaisuuttasi. Kirjoita näkemyksesi muistiin.

Mitkä elämäsi alueet ovat sinulle erityisen tärkeitä? Nyt voit rauhassa tehdä tarvittavat päätökset. 
Syvä rauha täyttää sydämeni.
 ***
Tämä hetki: TÄHTI

 

"Inspiraatio, kiteytyminen, itsetuntemus, säteily, selkeä näkemys, itseluottamus, yhteys maailmankaikkeuden tietämykseen" 
 
 "Elämääsi on tulossa uutta toivoa. Ajatukset selkiintyvät ja kirkastuvat. Inspiraatio, paraneminen. Kortti näyttää ajasta jolloin sinun on luotettava toivoon ja sisäiseen tunteeseen sillä et vielä näe kaikkea kovin selkeästi vaikka pikkuhiljaa asiat alkavatkin kirkastua. Tähtitaivaalla tähdet valaisevat tiesi, mutta et näe yhtä selkeästi kuin keskellä päivää. Luota kuitenkin tähtien valoon ja tiedä että kohta alkaa aurinkokin jälleen paistamaan ja kaikki kääntyy parhain päin. Aina on toivoa."

Anna tähtesi nousta, mutta pysy yhteydessä maahan. Luota ympäristöösi ja löydä tapa, joka sallii muidenkin olla osallisena siitä, mitä sinulle tapahtuu. Hedelmistään puu tunnetaan.
Oletko täysin tyytyväinen nykyiseen työhösi?

Se, mihin sisäisesti suuntaat energiasi, ilmenee myös ulkoisessa elämässäsi. Sinun on tarkoitus jakaa ajatuksesi ja ideasi muiden kanssa. Jos pidät ne omana tietonasi, niitä ei ole mahdollista hyödyntää täysmittaisesti.

***
Lähitulevaisuus: MALJOJEN ÄSSÄ
 

"Ylitsevuotava rakkaus, tunteiden selkeys, syvä itsensä rakastaminen, antaminen ja ottaminen."

Kortti kuvastaa viisasta rakkautta, kypsää tunne- elämää ja tietoista antautumista elämälle. Kortti kuvaa ihmistä, jolla on avoin ja luottavainen sydän ja joka yksinkertaisesti rakastaa. Tällainen ihminen ei suojele itseään eikä myöskään yritä tai ponnistele liikaa. Kortti symboloi myös taitoa ilmaista tunteet selkeästi ja puhtaasti sekä kykyä olla samanaikaisesti tietoinen niin sisäisestä kuin ulkoisesta todellisuudesta.

Anna luottamuksesi elämään ja rakkauteen kasvaa. Se tulee näkymään myös ihmissuhteissasi. Opit vähitellen hyväksymään rakkauden sellaisena kuin se on ja alat nauttimaan enemmän elämästä. Luottamus elämään inspiroi myös luovuuttasi. Silmäsi avautuvat kauneudelle ja kunnioituksesi toisia ihmisiä kohtaan kasvaa.

Sinulla on yhteys kaikkea ympäröivään rakkauteen. Se täyttää sinut ja voit jakaa sitä muille anteliaasti ja ylenpalttisesti.

Millä tavalla sinä osoitat rakkauttasi?

Kaiken ympäröivä rakkaus täyttää minut ja ympäristöni."
***
Ihanaa viikon alkua Sinulle!

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)