lauantai 7. marraskuuta 2015

Viikonlopun vinkit

Huomenta!

Katsotaanpa miltä näyttää tämä viikonloppu. Meillä ainakin on jännittävää ohjelmaa luvassa, sillä isoäitini täyttää vuosia ja lähdemme häntä juhlimaan.

Lähimenneisyys: MIEKAT 2. RAUHA

-sisäinen rauha- voima tehdä päätöksiä- henkistä rauhaa sisältäviin tilanteisiin tai ihmissuhteisiin liittyvät päätökset-

Miekkojen 2. edustaa mielenrauhan etsimistä, syvää halua tulla sinuiksi itsensä kanssa. Kortti kuvaa sitä, että todellinen tasapaino ja sisäinen rauha merkitsee myös liikettä ja uusia asioita; kaikki muuttuu jatkuvasti. Kortti saattaa viitata myös haluun vetäytyä joksikin aikaa omaan rauhaan ja pitää yhteydet ulkomaailmaan vähäisinä.

Jos sinulla on kaksi vaihtoehtoa, valitse niistä se, joka on lähinnä sydäntäsi. Kun teet oikeita valintoja, mielesi rauhoittuu ja löydät sisäisen tasapainon. Voit kokeilla myös joitakin kehoa ja mieltä rauhoittavia harjoituksia, kuten meditaatiota. Nauti tästä hetkestä.

Sisäinen rauha on erityislahja. Suojele sitä, mutta älä koskaan yritä takertua siihen.

" Rentoudu ja hiljenny. Kun olet sopusoinnussa itsesi ja elämäsi kanssa, olet sopusoinnussa myös ulkomaailman kanssa."

Varaa itsellesi aikaa syvään rentoutumiseen.! Nyt on hyvä aika tarkastella menneisyyttäsi, nykyisyyttäsi ja tulevaisuuttasi. Kirjoita näkemyksesi muistiin.

Mitkä elämäsi alueet ovat sinulle erityisen tärkeitä? Nyt voit rauhassa tehdä tarvittavat päätökset. 
Syvä rauha täyttää sydämeni.
***
 
Tämä hetki: MIEKKOJEN RITARI

"Päämääräsuuntautuneisuus, kunnianhimo, joustavat älylliset voimavarat, intohimo, raju kiihko.”
Nyt on hyvä aika saada suunnitelmia etenemään, asettaa päämääriä ja toteuttaa ne.  

Kullanvihreässä haarniskassaan täyttää laukkaa ratsastava Miekkojen Ritari on menossa metsästämään. Tämä kuva on hänen päämääräsuuntautuneen mielensä täydellinen ilmaus. Ritari tietää, minne on menossa eikä hän lepää ennenkuin on saavuttanut päämääränsä. Hänellä on ainutlaatuisen hyvä keskittymiskyky. Ajatukset ja ideat tulevat valon nopeudella.

Kortti symboloi vapautta, voimaa, nuoruuden intoa, pelottomuutta sekä rajojen ylittämistä. Ritari on valmis käymään minkä tahansa ongelman kimppuun. Hän on kuin nuori, rohkea soturi, joka ei ole koskaan hävinnut taistelua. Miekkojen ritari luottaa ennenkaikkea itseensä; hän uskaltaa ottaa suuriakin riskejä. 

Olen rohkea ja luotan omiin kykyihini. 

***

Lähitulevaisuus: MALJAT 5. PETTYMYS

  "täyttymättömät odotukset, menetetty tasapainon tunne, ongelmalliset suhteet, odottamattomat häiriötekijät."
 
Porttikortti. Menetys, surutyö.Matka kohti valoisampaa tulevaisuutta, pysyvyyteen ja jatkuvuuteen.


Five of CupsKultaiset maljat ovat muuttuneet lasisiksi. Ne ovat tyhjiä ja helposti särkyviä. Materia on voittanut henkisyyden. Odotukset olivat aivan liian suuria. Jokin odottamaton tapahtuma, ehkäpä vain ajattelematon reaktio, on äkillisesti tuhonnut odotukset.

Tämä kortti symboloi surua ja epäonnistumisen pelkoa. Se on tunteenomaista reagoimista johonkin sellaiseen, minkä ihminen menettää tai mitä hän ei saa. Asiat eivät kuitenkaan ole aina siltä miltä ne näyttävät. Toivoa ei ole menetetty; uuden alku on aivan lähellä. Tämä kortti kuvastaa myös herkkyyttä, haavoittuvaisuutta ja syvästi koettuja tunteita. Kortti saattaa kertoa myös siitä, etteivät tähän saakka nautintoa tuottaneet asiat enää tyydytä.

Joko jotkin aivan liian suuret odotuksesi ovat nyt tuhoutuneet tai sitten jossain syvällä sisimmässäsi väijyy pettymyksen pelko. Nyt on hyvä aika oppia tästä tilanteesta.

Millä elämäsi alueella pelkäät pettymyksiä? Mitä olet oppinut tähän mennessä kokemistasi pettymyksistä? Miten voit välttää pettymykset?

Tulen tuntemaan oman todellisuuteni, kun opin näkemään millaisissa tilanteissa huijaan itseäni tai kieltäydyn kuuntelemasta omaa sisäistä ääntäni.

***

Mielenkiintoista huomata, miten tuo Miekkojen Ritari vaikuttaa vieläkin. Juurihan sen pöytään tällä viikolla nostin. Sitten tuo Maljojen 5. aiheuttaa vähän hämmennystä, toivottavasti tästä tulee kaikesta huolimatta hyvä viikonloppu. En voi muuta sanoa.

Mukavaa viikonloppua Sinulle!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)