lauantai 12. joulukuuta 2015

Lauantain kortit

Huomenta!

Lähimenneisyydessä vaikuttaa LANTTIEN KUNINGATAR

 
”Lanttien kuningatar on taivaltanut pitkän, raskaan matkan läpi autiomaan. Nyt hän on saapunut vihreämmälle, hedelmällisemmälle maaperälle. Kuningatar lepää valtavankokoisen ananaksen päällä nauttien virvoittavasta keitaasta ja katselee rauhallisesti taakseen jäänyttä pitkää ja vaikeaa taivalta.
Kuningatattaren edessä oleva pukki kuvaa lisääntymiskykyä, uuden elämän syntymisen edellytystä. Se voidaan nähdä myös Kauriina: kovana, hellittämättömänä, riippumattomana. Lanttien Kuningatar huolehtii hyvin kehostaan. Hän tietää tarkalleen, mitä keho tarvitsee heijastaakseen oivallisesti sielun temppelinä hänen sisäistä kauneuttaan. Tämä tarkoittaa yhtä hyvin fyysisestä kunnosta huolehtimista ja kauneudenhoitoa kuin hyvää ruokavaliota ja terveydenhoitoakin.”
 
"Viittaa naiseen joka on hoivaava, mutta samalla hyvän liikevaiston omaava, hän on luotettava ja pitää perhettä tärkeänä."
 
 " Olet kulkenut matkasi hedelmättömän taipaleen läpi ja olet nyt saapunut hedelmällisempään ympäristöön. Nyt voit levätä ja kiinnittää huomiota itseesi ja siihen, mitä kehosi tarvitsee.  

 
Miten rentoudut parhaiten? Antaudu elämälle. Sinun ei tarvitse tehdä mitään - vain nauttia sydämen kyllyydestä."

 
Takanasi on pitkä, vaivalloinen matka. Nyt sinun on aika levähtää ja nauttia niistä lahjoista, joita elämällä on sinulle annettavana."

***
 
Tätä hetkeä edustaa LANTTIEN ÄSSÄ
  

"Sisäinen ja ulkoinen rikkaus, suuri menestys, sielun ja ruumiin, hengen ja materian, taivaan ja maan yhdistäminen, eheys"

Lanttien Ässä heijastaa valmiuttasi elää ulkonaisesti ja sisäisesti rikasta elämää. Kaikki tarvittava on jo ulottuvillasi. Antaudu elämän runsaudelle ja opi käyttämään siipiäsi. 

Lanttien ässä edustaa niin sisäistä kuin ulkoistakin hyvinvointia. Se symboloi kokonaisvaltaista tyytyväisyyttä, eheyttä ja turvallisuuden tunnetta. Tämä on onnistumisen ja täyttymyksen kortti, joka auttaa pääsemään irti kaikenlaisista rajoitteista, negatiivisuudesta ja ylikriittisyydestä. Lanttien ässä edustaa täyttymystä ja menestystä joka saavutetaan käytännön toiminnan avulla mutta henkisistä arvoista tinkimättä.

"Muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta. Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu muutokselle luottavaisin mielin!"

Tasapaino, täyttymys ja hyvinvointi odottavat sinua! Ne kutsuvat sinua juhlimaan elämää ja nauttimaan siitä sen kaikilla tasoilla.

Yltäkylläisyys on luonnollinen olotilani. Se sallii minun ilmaista henkisyyttäni ja luovia mahdollisuuksiani tässä maailmassa.

Osaan arvostaa sitä, mitä olen saanut aikaan! 
***
Lähitulevaisuus: VAUNUT



-uusi alku, muutos parempaan, itsetutkiskelu, meditaatio, hengellinen tie-

Kortti viittaa yleensä lähiaikoina tapahtuvaan uuteen alkuun. Se voi viitata matkaan tai jonkin uuden elämänvaiheen alkamiseen esimerkiksi ihmissuhteissa, elinoloissa tai työssä. Mitään ei pitäisi päättää hätäisesti. Kehitys on suotuisaa.

Tuleva muutos aloittaa elämässäsi myönteisen, positiivisen vaiheen. Valmistele itseäsi, laita asiasi kuntoon, tutki kaikkia mahdollisuuksia. Jätät paljon taaksesi. Etsi tai luo itsellesi rakastava, turvallinen ympäristö. Siellä voit suunnitella muutosta tai matkaa. Myös kehosi tarvitsee nyt huomiota ja toimintaa.

Laitan elämäni järjestykseen ja valmistaudun uuteen alkuun.
***
Mukavaa lauantaita Sinulle!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)