tiistai 22. maaliskuuta 2016

Hiljentymisen viikko

Huomenta!

Nyt on virvottu, ketkä ovat virponeet ja on aika hiljaisuuden viikon. Miten oma viikonloppusi sujui? Kävikö teillä virpojia? Meillä ei käynyt, mutta ei ole käynyt kyllä minään vuonna.

Mutta...katsotaan mitä kortit näyttävät tällä hetkellä, mitä maailmassa liikkuu, mihin on syytä varautua tai mikä on hyvä muista...

Lähimenneisyys: INTOHIMO
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhGhD8FFBdKO1OKI-rV4vaLVhIxgfGxxl3epL8y-k7uuUzM6UJRnSpiiD_z49Lo4M6tx3f4n9gPr_M-Ndxr-gYPRBdZOWljylI3tOpGs25vZHkxaPl1RMAarHF3ddDknGAj3hTf6akBUXBw/s320/intohimo.jpg

-leijona- intohimo, moniulotteinen luovuus, lahjat, voima, eläimellisten ja aistillisten voimien yhdistäminen ihmisen olemuksessa, vanhoista peloista ja ehdollistumista irti pääseminen-

 " Sisäistä voimaa. Kärsivällisyydellä ja henkisellä voimalla peitotaan haasteet. Mielenvoimaa. Hallitse halusi ja saat uutta voimaa tilanteen kautta. Kortti opettaa luottamaan sisäiseen voimaan sillä fyysinen voima ei auta tilanteessa johon tämä kortti nousee. Pysy siis vahvana ja luota omiin kykyihisi. Älä turhaan kiirehdi, sillä myös kärsivällisyys on sisäistä voimaa jota tarvitaan."

Luota voimaasi ja elämänhaluusi. Tästä sisäisestä lähteestä saa alkunsa kaikki se, minkä voit maallisessa elämässä kokea menestyksenä ja täyttymyksenä. Opi hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet, ilman minkäänlaisia ehtoja. Muista, että lempeydellä ja suvaitsevaisuudella kesytät niin sisäiset kuin ulkoisetkin viholliset! Luota vaistoihisi.

Koe tietoisemmin kaikki, mitä sinulle tapahtuu. Usein koemme esimerkiksi rakkauden, surun, tuskan, raivon ja pelon tunteet esteiksi vain siksi, ettemme koskaan ole oppineet käyttämään niitä voimana.

Nautin elämästä täysin siemauksin enkä rajoita itseäni ja omaa energiaani.
***

Tämä hetki: TASAPAINO



-Tasapaino, oman keskuksen löytäminen, vastakohtien tasapainottaminen, oikeudenmukaisuus-

Tämä kortti kehottaa välttämään kaikkia äärimmäisyyksiä jokapäiväisessä elämässä. Se saattaa viitata joihinkin tunteitasi häiritseviin tapahtumiin tai asioihin, jokta liittyvät ihmissuhteisiisi, työhösi, raha-asioihisi tai johonkin luovaan toimintaan. Elämän myrskyt heittävät meidät pois tasapainosta kerta toisensa jälkeen. Elämämme on jatkuvaa vaihtelua sen välillä, milloin olemme tasapainossa itsemme kanssa, milloin olemme omassa keskuksessamme ja milloin emme.

Kiinnitä huomiota siihen, millaiset jokapäiväiset tilanteet saavat sinut pois tasapainosta. Huomaa, millä tavoin saavutat jälleen tasapainon. Toimi päivittäisessä elämässäsi yhä useammin niin, että sisäinen harmoniasi säilyy.

Olen levollinen ja rauhallinen omassa keskuksessani. 

Kun keskityt omaan voimaasi, voit ymmärtää selkeästi todelliset päämääräsi ja saavuttaa ne. 
***
Lähitulevaisuus: MIEKKOJEN ÄSSÄ


"älyllinen selkeys,omaperäinen ajattelu, loistava ajatuksen voima, jumalainen innoitus."

Tämänhetkinen selkeytesi luo oivalliset olosuhteet sille, mitä teet. Kykenet myöntämään tosiasiat ja kutsumaan asioita niiden oikeilla nimillä. Nämä asiat saattavat olla sellaisia, jotka muut mieluummin lakaisisivat maton alle. Tähän liittyy sinun puoleltasi suuri vastuu. Varmistu, ettet koskaan ilmaise sydämettömästi syvää ymmärrystäsi asioista. Mutta silloin kun olet täydellisesti yhteydessä Rakkauteen, käytä miekkaasi itseäsi tai muita säästelemättä.
Mikä tukee ja mikä häiritsee selkeyttäsi?   

"Luotan omiin selkeisiin havaintoihini." 

***

Mukavaa viikon alkua Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)