sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Sunnuntai ja viikon alkua

Huomenta!

Katsonpa nyt alkuviikon kortit.

Indikaattorikortti: MIEKKOJEN RITARI

 

"Päämääräsuuntautuneisuus, kunnianhimo, joustavat älylliset voimavarat, intohimo, raju kiihko.”
Nyt on hyvä aika saada suunnitelmia etenemään, asettaa päämääriä ja toteuttaa ne.  

Kullanvihreässä haarniskassaan täyttää laukkaa ratsastava Miekkojen Ritari on menossa metsästämään. Tämä kuva on hänen päämääräsuuntautuneen mielensä täydellinen ilmaus. Ritari tietää, minne on menossa eikä hän lepää ennenkuin on saavuttanut päämääränsä. Hänellä on ainutlaatuisen hyvä keskittymiskyky. Ajatukset ja ideat tulevat valon nopeudella.

Kortti symboloi vapautta, voimaa, nuoruuden intoa, pelottomuutta sekä rajojen ylittämistä. Ritari on valmis käymään minkä tahansa ongelman kimppuun. Hän on kuin nuori, rohkea soturi, joka ei ole koskaan hävinnut taistelua. Miekkojen ritari luottaa ennenkaikkea itseensä; hän uskaltaa ottaa suuriakin riskejä. 

Olen rohkea ja luotan omiin kykyihini. 

*** 

Lähimenneisyys: MALJAT 8. UUPUMUS

  

-Lamaannus, tukketutuminen, tunteiden estyneisyys, laiskuus, epäselvyys, tunteiden suo.

Liian paljon nautintoja ja hemmottelua! Olet jo tarpeeksi energiaasi ihmisiin, jotka eivät anna sinulle mitään. Olet täyttänyt heidät energiallasi, mutta he olivat kuin pohjattomia tynnyreitä. Tunnet itsesi tyhjäksi ja kuiviin imetyksi.

Kortti kuvaa kyllästymistä nykyiseen elämäntyyliin ja tarvetta löytää elämälle jokin syvempi tarkoitus. Kortti kuvaa tämän uudenlaisen energian ja täyttymyksen tunteen etsimistä niin sisäisestä kuin ulkoisestakin maailmasta. Kortti symboloi muutosta, vanhan taakse jättämistä ja uuden löytämistä.
 

Tämä maalaus kertoo ihmissuhteista, joissa energian virtaaminen on pysähtynyt. Sinun on aika katsoa itseäsi, asettaa rajoja ja sanoa "ei." Se, että kohdistat rakkautesi ihmisiin, joilta ei saa mitään, saattaa johtua vanhasta käyttäytymismallista. Tämä saattaa olla merkki siitä, että pelkäät hyväksyä rakkautta.

 
On tullut aika asettaa rajoja. Jos annat jatkuvasti käyttää itseäsi hyväksi, heität runsaasti arvokasta aikaa hukkaan.

 
Uskallan kohdata muutokset ja tehdä niiden vaatimat ratkaisut. 
***
 

Tämä hetki: LANTTIEN PRINSSI

  

"Fyysinen aktiivisuus, aineelliset arvot, luotettavuus, hedelmällisyys, meditaatio, voima, uudistuminen ja uudistaminen."

Tämä kortti symboloi menestystä, hyvinvointia ja rohkeutta sekä kykyä nauttia elämästä. Lanttien Prinssi on uudistaja, joka on tietoinen omista päämääristään; hän tietää minne on matkalla. Hänen rikkautensa on niin sisäistä kuin ulkoistakin, ja hän nauttii elämän runsaudesta ja hyvinvoinnista ilman pienintäkään syyllisyyden tunnetta.
Kehitä käytännön kykyjäsi ja pyri toimimaan mahdollisimman luonnollisesti ja vaivattomasti. Keskity siihen, mitä todella haluat, ja ota piilevät voimavarasi käyttöön! Tee vain sellaisia asioita, jotka ovat sopusoinnussa sen kanssa, mitä arvostat, ja tuottavat iloa sinulle ja läheisillesi. Kun tiedät selkästi, mitä haluat, saat voimaa ja viisautta sen toteuttamiseen. Lopeta turhat itsesyytökset ja uskalla onnistua!

Nyt on oikea aika tarttua toimeen. Jos suunnittelet hankkeesi perusteellisesti, onnistut etenemään vakaasti ja turvallisesti.
Mikä elämänalueesi kaipaisi uudistumista ja uutta energiaa? Mikä on ensimmäinen asia, jonka voit tehdä sen eteen?

Minulla on voimaa ja viisautta onnistua!
***

Lähitulevaisuus: SAUVOJEN KUNINGATAR


- itsetuntemus, sisäinen rauha, viisaat neuvot, kypsyys, myötätunto, muutos-

"Tarina kertoo että Kuningattarella oli muinoin musta tukka. Hänen seurassaan kulkevan pantterin turkki oli myös musta. Kuningattaren läpikäymä suuri muutos teki hänen tukastaan kullanvaalean ja muutti pantterin leijonaksi. Kuningattaren ymmärrys aikaisemmasta tilanteestaan täytti hänet kuitenkin myötätunnolla niitä kohtaan, jotka eivät vielä olleet vapaita. Kyetäkseen auttamaan muita hän halusikin tukkansa olevan punaruskean ja leijonansa leopardin. Leopardin mustat läikät ovat menneisyydessä vallinneesta pimeydestä." 

  "On usein hyvin intuitiivinen, luova ja jopa selvännäköinen. Hänellä on taito vetää ihmisiä puoleensa."

Olet tehnyt töitä itsesi kanssa ja edistynyt. Nyt on aika oppia jakamaan se muiden kanssa. Anna itsetuntemuksesi ilmetä jokapäiväisessä elämässä Antaudu intohimoisesti elämän pyörteisiin ja suuntaa kaikki energiasi siihen, mitä kulloinkin teet. Anna ilosi, lämpösi ja huumorintajusi koskettaa muita ihmisiä. Kuuntele tarkoin sisäistä ääntäsi ja intuitiotasi ja anna itsetuntemuksesi näkyä kaikessa mitä teet. Käytä voimaasi ja luovuttasi rakentavasti ja herkästi. Kun huomaat, että neuvojasi tarvitaan, älä epäröi käyttää niitä.

Olen säteilevä olento täynnä valoa ja rakkautta!
 
Hyväksy syvältä ravistelevat, ehkä tuskallisetkin elämänmuutokset. Niidenkin tehtävänä on viedä sinua lähemmäksi sisäistä täyttymystäsi.
***
Oikein mukavaa tulevaa viikkoa kaikille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)