maanantai 6. kesäkuuta 2016

Viikko on aluillaan!

Huomenta!

Viikko on aluillaan. Aluksi minun piti nostamani vain yksi kortti, mutta automaattisesti nostin kolme.

Lähimenneisyys: SAUVAT 4. TÄYDENTYMINEN

 

"täydentyminen, yhtenäisyys, uuden alun mahdollisuus, rohkeat ratkaisut, rakkauden puhdistuminen"

Tämä kortti kuvaa täyttymystä ja tyytyväisyyttä sekä uusien asioiden aloittamista. Vanha täytyy saada päätökseen ennenkuin uusi voi alkaa. Ihmissuhteissa oleva jännite voi olla myönteistä, jos molempien osapuolien yksilöllisyys otetaan huomioon ja sitä kunnioitetaan. Kortti kuvastaa myös positiivista vastuun ottamista.

Jotain kaunista on tulossa ihmissuhteisiisi. Saatat huomata sen ensin siitä, että vakiintunut tilanne asetetaan kyseenalaiseksi ja siitä puhutaan avoimesti. Vanhan selkiinnyttäminen on uuden ykseyden, uuden alun, edellytys. Kun teet parhaasi ja nautit siitä, mitä teet, voit tuntea tyytyväisyyttä ja rauhaa. Nyt sinun on todella aika nauttia aikaansaannoksistasi ja myös tehdä aivan uudenlaisia, raikkaita aloitteita ja suunnitelmia. Kortti saattaa viitata myös uuden ihmissuhteen aloittamiseen. Sitä ennen kaikki vanha on selvitettävä. Jos pidät jostain ihmisestä, näytä se hänelle. Toimi ylipäätään yhdessä sellaisten ihmisten kanssa, joista pidät ja joiden kanssa tunnet olosi kotoisaksi.

Oletko valmis hyväksymään kumppanisi sellaisena kuin hän on, erovaisuuksistanne huolimatta? 

Mitkä asiat täytyy saada selkiinnyttää tai ratkaista välittömästi? Osaatko päästää irti menneestä?
Juhlin elämää!!!
 
Vanhan loppuunsaattaminen vapauttaa minut aloittamaan uutta.
***
 
Tämä hetki: MIEKKOJEN 9. JULMUUS

-Viha itseä kohtaan, ivallisuus, ajattelemattomuus, raakuus, julmuus, kostonhalu, ilkeys, kataluus, rankaiseminen- 

Tämä kortti osoittaa taipumustasi julmaan itsesi vähättelyyn.

Sinun on täysin tiedostettava ja ymmärrettävä tämä käyttäymismalli ennen kuin kykenet pääsemään siitä eroon.

Se osoittaa taipumusta voimakkaalla Mars- energialla tapahtuvaan itsensä vähättelyyn. Vanhempien tai opettajien lapsuudessasi sinuun kohdistamat tuhoavat syytökset vaikuttavat sinuun yhä edelleen viiltävästi kuin silloin. Nyt vain olet ottanut kantaaksesi syyttäjän roolin. 

 Tämä voi tapahtua kahden eri henkilön välisenä sisäisenä väittelynä tai kahden eri näkökulman välisenä ristiriitana. Pelkäät ratkaisevan päätöksen tekemistä ja sitten mustaat itseäsi päättämättömyytesi vuoksi. Tai sitten päätät jotain ja sen jälkeen kidutat itseäsi tuntemalla huonoa omaatuntoa siitä, että muka päätitkin väärin.   

"Tunnustan ja ymmärrän omat ja toisten virheet- ja annan anteeksi."

***

Lähitulevaisuus: MIEKKOJEN 3. SURU


 
-huolet, epäilykset, selkeyden puute, raskasmielisyys, masennus, kolmen ihmisen välisissä suhteissa esiintyvä jännite-

Tämä kortti on kehotus tehdä selkeitä, yksiselitteisiä päätöksiä. Vain siten menetetty tasapaino voidaan saada takaisin.
Millaisia päätöksiä sinun on vaikea tehdä tai kohdata?

Irtaudu ahdasmielisyydestä, niin pelkosi ja surusi kaikkoavat. Ole avoin ja haavoittuvainen, uskalla rakastaa ja tulla rakastetuksi. Hyväksy elämä sellaisena kuin se on. Joskus se on iloa, joskus surua ja kipua ja joskus olet vain ilman mitään tunteita. Älä anna pelkojesi olla esteenä täysipainoisille ihmissuhteille. Tämä kortti on haaste sinulle ja sisäiselle kasvullesi. Muista että suurikin tuska muuttuu lopulta iloksi ja rakkaudeksi. 
Kenenkään ei ole mahdollista olla joka hetki onnellinen. Nyt kokemasi vaikeudet johdattavat sinua lopulta oikeaan suuntaan, kun et takerru niihin. Älä usko kaikkea mitä mielesi sanoo! 
***

Näillä mennään. Mukavaa alkuviikkoa Sinulle!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)