torstai 6. lokakuuta 2016

Ongelmanratkaisua

Huomenta!

Tämä torstai alkaa ongelmanratkaisulla. Nyt tuntuu että meitä viedään kuin pässiä narussa ja on ikäänkuin pakko katsoa kortit, mihin tässä oikein joudutaan! Tai toisin sanoen; olenko oikealla tiellä!

Päämäärä: SAUVAT 6. VOITTO

 

-voitto- menestys- selkeys- läpimurto- energioiden yhdistäminen-

"Kun olemme etsineet tarpeeksi kauan, kun olemme yrittäneet kaikkemme, äkillinen läpimurto tapahtuu ja odottamaton voitto on meidän. Meidät täyttää ylevä voiman tunne, joka auttaa meidät voittoon kaikessa, missä tahdomme."

Voiman kuusi sauvaa ovat keskenään sopusoinnussa ja ne ovat järjestyneet tarkoituksenmukaiseseti. Rakkautta kuvaavat lootuksenkukat, uudelleen syntymää kuvaavat feeniks- linnun päät ja luovaa voimaa, uuden luomista, Horuksen silmää kuvaavat siivekkäät pallot ovat yhdistyneet ja vahvistavat toinen toisiaan. Liekin palaavat jälleen. Taustan violetti väri on vaalentunut, sillä olet varma voitostasi. Muinaisessa egyptissä tämä väri symboloi läpimurtoa voittoon.


Onnen ja laajentumisen planeetta Jupiter on yhdistynyt Leijonan luovuuteen. Kaikki päämäärät saavutetaan helposti. Voittoa ei kuitenkaan pitäisi koskaan saavuttaa toisten kustannuksella tai niin, että toiset asetetaan epäoikeudenmukaisesti huonoon asemaan. Taistelu on voitettava rehellisin keinoin. Voiton pitäisi palvella jotain hyvää tarkoitusta, joka hyödyttää kaikkia.

Tee mitä suunnitteletkin. Tilanne on otollinen.

Mitä todella haluat saavuttaa? Mitä voitto merkitsee sinulle?

Olen nyt valmis nauttimaan menestyksestä elämässäni. Jokainen elämäni tapahtuma vie minua lähemmäksi lopullista päämäärääni. Voittoni on hyväksi kaikille asianosaisille. 
***

Esteet: LANTIT 2. MUUTOS

 
- muutos, transformaatio-

Kolminkertainen muutoksen kortti. Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu suurelle muutokselle luottavaisin mielin!

Onnea ja laajentumista symboloiva Jupiter osoittaa, että muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta, jotka ovat kauriin merkin ominaispiirteitä. Muutos on aina tarpeen, kun se, mikä on vanhaa, ei ole enää tasapainossa. Muutos ravistelee meitä ja herättää meidät. Käärmeen päässä oleva kruunu symboloi hereilläoloa.

AINOA PYSYVÄ ASIA ON MUUTOS.


Tulen joka päivä, kaikin tavoin, paremmaksi ja paremmaksi.

 ***

Neuvo: MALJAT 10. TÄYTTYMYS

"Tyydytys, täyttymys, säteily, muutos parempaan"

10 maljaa ovat järjestäytyneet Elämän Puun muotoon. Kaikki on oikealla paikallaan täydellisessä tasapainossa. Tämä on syvän täyttymyksen kuvaus. Tämä kortti kuvastaa täyttymystä, elämäniloa ja yhdessäoloa. Viaton lapsenomaisuus ja kunnioitettava elämänviisaus yhtyvät tässä kortissa. Tämä kortti ilmentää sitä, että asioiden eteen ei tarvitse taistella. Kaikki toiminta ja kanssakäyminen nousee suoraan sydämestä. Positiivinen elämänasenne säteilee ulospäin ilman mitään erityistä syytä. Tämä on transformaation, syvän sisäisen muutoksen kortti. 

Nyt on sadonkorjuun aika. Hedelmät ovat kypsyneet ja saat nauttia niistä täysipainoisesti ja hyvillä mielin. Tunnet entistä suurempaa luottamusta elämää kohtaan.
 
Anna asioiden kehittyä itsestään. Saat kaiken oikealla hetkellä.”
 
Elämä antaa minulle kaiken, mitä tarvitsen ollakseni onnellinen.
***
Sauvojen 6. on nyt ilmestynyt pöytään enemmän kuin kerran. Elämme suotuisia aikoja.  Lanttien kakkonen tuo jotakin haastetta tähän kuvioon...mitä se sitten ikinä lieneekään. Maljojen 10 kuitenkin osoittaa, että muutos on todellakin suotuisa. Olen oikealla tiellä.
En olekaan aikoihin nostanut mitään ongelmanratkaisukortteja. Se on jännittävää, kun välillä ei yksinkertaisesti ole sellaista tilannetta, että ongelmanratkaisuun olisi tarvetta! Mutta nyt on. Kyllä tämä tästä. Kaikki kääntyy parhain päin. Ja huomenna on onneksi jo perjantai!!!

Ihanaa päivää Sinulle!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)