sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Sunnuntain kimara

Huomenta!

Vaikka elämmekin MALJOJEN 3. Runsauden aikaa näin lokakuussa, en voi välttyä postaamasta teille vielä tämän päivän kolmen kortin katsausta. Jos olette tarkkoja, niin huomaatte että samoja teemoja oli kuin eilenkin.

Lähimenneisyys: MIEKKOJEN RITARI

"Päämääräsuuntautuneisuus, kunnianhimo, joustavat älylliset voimavarat, intohimo, raju kiihko.” 

Nyt on hyvä aika saada suunnitelmia etenemään, asettaa päämääriä ja toteuttaa ne.  

Kullanvihreässä haarniskassaan täyttää laukkaa ratsastava Miekkojen Ritari on menossa metsästämään. Tämä kuva on hänen päämääräsuuntautuneen mielensä täydellinen ilmaus. Ritari tietää, minne on menossa eikä hän lepää ennenkuin on saavuttanut päämääränsä. Hänellä on ainutlaatuisen hyvä keskittymiskyky. Ajatukset ja ideat tulevat valon nopeudella.

Kortti symboloi vapautta, voimaa, nuoruuden intoa, pelottomuutta sekä rajojen ylittämistä. Ritari on valmis käymään minkä tahansa ongelman kimppuun. Hän on kuin nuori, rohkea soturi, joka ei ole koskaan hävinnut taistelua. Miekkojen ritari luottaa ennenkaikkea itseensä; hän uskaltaa ottaa suuriakin riskejä. 

Olen rohkea ja luotan omiin kykyihini. 

***Tämä hetki: MALJOJEN PRINSESSA



-elämänilo, itseluottamus, keveys, vapaasti virtaavat tunteet, mustasukkaisuudesta luopuminen-

Maljojen prinsessa tanssii vapauden tanssia. Hän ei tunne tarvetta takertua asioihin tai ihmisiin. Tämä täydellinen omistushalun puute tekee hänestä vetovoimaisen ja saa hänet suhtautumaan muihin lempeästi. Hänen rakkautensa on puhdasta kaikista vaatimuksista ja syytöksistä. Maljojen Prinsessa on tutkinut tarkasti sisintään ja tehnyt sovinnon oman menneisyytensä kanssa.

Kortti symboloi sisäistä vapautta ja kykyä nauttia elämän eri puolista täysipainoisesti. Maljojen Prinsessa pystyy irtautumaan arkisista rutiineista ja antautumaan kauneudelle, niin sisäiselle kuin ulkoisellekin. Hän osaa kommunikoida tunteistaan ja kokemuksistaan sisäisestä totuudestaan käsin, ja hänen vilpittömyytensä koskettaa ihmisiä syvästi. Hän ei tee vääränlaisia kompromisseja rakkauselämässään.

Kortti kehottaa löytämään itsestään parhaat puolet, ne jotka tuottavat iloa ja mielihyvää niin itsellesi kuin muillekin. Uskalla irtaantua hetkeksi kaikista velvotteistasi ja suo itsellesi hieman tilaa ja vapautta.

Kykenetkö irtautumaan omistushalusta ja mustasukkaisuudesta?

Uskallan ilmaista rakkauteni rehellisesti ja avoimesti.
***


Lähitulevaisuus: SAUVOJEN 6. VOITTO
 

-voitto- menestys- selkeys- läpimurto- energioiden yhdistäminen-

"Kun olemme etsineet tarpeeksi kauan, kun olemme yrittäneet kaikkemme, äkillinen läpimurto tapahtuu ja odottamaton voitto on meidän. Meidät täyttää ylevä voiman tunne, joka auttaa meidät voittoon kaikessa, missä tahdomme."

Voiman kuusi sauvaa ovat keskenään sopusoinnussa ja ne ovat järjestyneet tarkoituksenmukaiseseti. Rakkautta kuvaavat lootuksenkukat, uudelleen syntymää kuvaavat feeniks- linnun päät ja luovaa voimaa, uuden luomista, Horuksen silmää kuvaavat siivekkäät pallot ovat yhdistyneet ja vahvistavat toinen toisiaan. Liekin palaavat jälleen. Taustan violetti väri on vaalentunut, sillä olet varma voitostasi. Muinaisessa egyptissä tämä väri symboloi läpimurtoa voittoon.


Onnen ja laajentumisen planeetta Jupiter on yhdistynyt Leijonan luovuuteen. Kaikki päämäärät saavutetaan helposti. Voittoa ei kuitenkaan pitäisi koskaan saavuttaa toisten kustannuksella tai niin, että toiset asetetaan epäoikeudenmukaisesti huonoon asemaan. Taistelu on voitettava rehellisin keinoin. Voiton pitäisi palvella jotain hyvää tarkoitusta, joka hyödyttää kaikkia.

Tee mitä suunnitteletkin. Tilanne on otollinen.

Mitä todella haluat saavuttaa? Mitä voitto merkitsee sinulle?

Olen nyt valmis nauttimaan menestyksestä elämässäni. Jokainen elämäni tapahtuma vie minua lähemmäksi lopullista päämäärääni. Voittoni on hyväksi kaikille asianosaisille. 

***
Tulipa jälleen kerran viehättävät kortit. Miekkojen Ritari on kovin sininen kortti ja tavallaan se tuo mieleen kesän ja sudenkorennot. Vauhti on todella kova kun pääskysetkin seuraavat Ritaria. Maljojen Prinsessa taas ilahduttaa laventelin värisellä mekollaan ja vihreää luovuuttakin on mukana. Sauvojen Voitto taas on ilahduttavan violetti ja hyvin pyyhkii!

Eilen oli ihana syyspäivä ainakin täällä meillä päin. Aurinko paistoi ja vaikka oli tuulista, oli silti lämmintä. 

Mukavaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)