maanantai 10. huhtikuuta 2017

Kummalliset ajat

Iltaa!

En edes muista, koska viimeksi olen kirjoitellut tähän aikaan illasta, mutta nyt tuntuu siltä että elän niin kummallista aikaa että on pakko valaista vähän korttien avulla missä mennään.

Lähimenneisyys: SAUVOJEN 6. VOITTO

 
-voitto- menestys- selkeys- läpimurto- energioiden yhdistäminen-

"Kun olemme etsineet tarpeeksi kauan, kun olemme yrittäneet kaikkemme, äkillinen läpimurto tapahtuu ja odottamaton voitto on meidän. Meidät täyttää ylevä voiman tunne, joka auttaa meidät voittoon kaikessa, missä tahdomme."

Voiman kuusi sauvaa ovat keskenään sopusoinnussa ja ne ovat järjestyneet tarkoituksenmukaiseseti. Rakkautta kuvaavat lootuksenkukat, uudelleen syntymää kuvaavat feeniks- linnun päät ja luovaa voimaa, uuden luomista, Horuksen silmää kuvaavat siivekkäät pallot ovat yhdistyneet ja vahvistavat toinen toisiaan. Liekin palaavat jälleen. Taustan violetti väri on vaalentunut, sillä olet varma voitostasi. Muinaisessa egyptissä tämä väri symboloi läpimurtoa voittoon.

Onnen ja laajentumisen planeetta Jupiter on yhdistynyt Leijonan luovuuteen. Kaikki päämäärät saavutetaan helposti. Voittoa ei kuitenkaan pitäisi koskaan saavuttaa toisten kustannuksella tai niin, että toiset asetetaan epäoikeudenmukaisesti huonoon asemaan. Taistelu on voitettava rehellisin keinoin. Voiton pitäisi palvella jotain hyvää tarkoitusta, joka hyödyttää kaikkia.

Tee mitä suunnitteletkin. Tilanne on otollinen.

Mitä todella haluat saavuttaa? Mitä voitto merkitsee sinulle?

Olen nyt valmis nauttimaan menestyksestä elämässäni. Jokainen elämäni tapahtuma vie minua lähemmäksi lopullista päämäärääni. Voittoni on hyväksi kaikille asianosaisille. 
 ***

Tämä on kyllä totta. Olen lähimenneisyydessäni kokenut voiton hetkiä ja ollut niistä todella onnellinen. Olen kokenut onnistumista, menestystä, läpimurtoa ja selkeyttä. Tällä ei kylläkään ole lähimenneisyydessäni mitään tekemistä työni kanssa, mutta  ei kai sen väliä? Energioiden yhdistymistä on tapahtunut myös parisuhteessa - nähdäkseni- ja olen mielestäni saanut nauttia näistä voiton energioista melko pitkään.

Tämä hetki: LANTTIEN 9. SAAVUTUS
 

-kasvu, saavutus, rakkauteen, viisauteen, luovuuteen sitoutuneisuus, mitä enemmän annan sitä enemmän saan-

Kortin keskellä olevat kolme lanttia symboloivat rakkauden, viisauden ja luovuuden yhdistymistä. Keskeisin yhteenliittävä voima on rakkaus, jonka vaal.pun väri näkyy kahden muun värin läpi. 

Tämä kortti symboloi tasapainoa ja korkeampaa tietoisuuden tasoa, joka näkyy myös ulospäin. Kortista kuvastuu ehdoton luottamus siihen, että valittu tie on oikea. Kortti on ilon, elinvoiman, menestyksen, antavan rakkauden ja täyttymyksen symboli. Kortti kuvastaa myös sadonkorjuun aikaa, työn hedelmistä nauttimisen aikaa.

Jos tietämyksesi ja luovuutesi tulevat rakkaudesta, hyödyt kaikesta elämäsi tilanteista. Mitä syvemmin olet sitoutunut, sitä laajempi on ymmärryksesi.

Tiedätkö, mikä on elämäsi korkein päämäärä?

Mieti tarkoin, onko se, mitä nyt pidät saavutuksena, tasapainossa lopullisen päämääräsi kanssa?

Kaikki, mitä tänään tapahtuu, on parhaaksi kasvulleni. Mitä enemmän annan, sitä enemmän saan.

Kun olet avoin, tietoinen ja rakastava, olet valmis ottamaan myös vastuuta. Silloin vaikeimpiinkin kokemuksiin kätkeytyy suuri lahja.

*** 

Lähitulevaisuus: SAUVOJEN 3. HYVE

 

-hyveellisyys, turmeltumattomuus, rehellisyys, itseluottamus, ei kompromisseja-

Ruumis, äly ja henki ovat tasapainossa keskenään. Ymmärrät oman voimasi ja annat sille vapauden toimia. Et koskaan anna muiden alistaa omaa voimaasi. Tällainen sisäinen rauha tuo uutta itseluottamusta eikä turhista ongelmista tule rasitetta. Sisäinen viisautesi on riittävä ja pystyt torjumaan kaikki mahdolliset esiin tulevat huolet ja epäilyt. Olet täynnä elämänenergiaa ja voimaa, mitä kortin oranssi väri kuvaa.
 
Jos tiedät, mitä tahdot, ja olet vilpitön ja sopusoinnussa todellisen olemuksesi kanssa, menestys ja täyttymys seuraavat luonnostaan.
***
Näinkin voisi kai sanoa. Toivon tätä - itseluottamusta ja sen sellaista.

Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)