torstai 24. elokuuta 2017

Voimaa!

Huomenta!

Tänään teemakortiksi nousee LANTTIEN 4. VOIMA

 

-periaatteet, rakenteet, turvallisuus, voima, omavaraisuus, luotettavuus, luonteenlujuus, jäykkyys-

Lanttien neljä symboloi tarvetta olla itsenäinen ja pitää asiat omissa käsissä. Kortti muistuttaa elämään liittyvistä rajoituksista ja rajojen tarpeesta, mutta kehottaa myös hellittämään niistä aina kun se on mahdollista. Kortti kuvaa hyvää taloudellista harkintakykyä ja taitoa asettaa järkeviä tavoitteita. Kortti kuvastaa niin ikään sisäistä voimaa ja tietoisuutta.

Pysähdy ja mietiskele; tunnustele omaa energiaasi. Pidä huolta siitä, ettet noudata sokeasti ulkopuolelta tulevia sääntöjä ja neuvoja. Jos teet niin, saatat luopua omasta arvostelukyvystäsi ja tukahduttaa omat tunteesi ja sivuuttaa inhimilliset näkökohdat. Opettele antamaan ja vastaanottamaan luonnollisesti ja tunnistamaan omat rajasi. Ole oikealla tavalla ylpeä siitä, mitä olet saavuttanut.

Tällä kortilla on kaksitahoinen merkitys. Vain sinä itse voit tietää, onko elämäsi kuin tiukasti suljettu linnake, vai tarvitsetko päinvastoin lisää vakautta ja sääntöjä.

Miten suhtaudut erilaisiin rajoituksiin ja moraalisääntöihin? Oletko liian tottelevainen tai liian vastuuton?

Tiedostan omat rajani ja pidän niistä huolta!
***

Wau! Miten ihania nämä tarotit ovatkaan sillä aina näistä osaa poimia sen juuri oikean sanoman. Ainakin useimmiten :-) Pidä omat rajasi!
Muistatteko kun kerroin teille siitä puhelinterroristista? Meillä ovat jutut jatkuneet ja välillä kaikki on ihan hyvin mutta viimeksi eilen hän taas osasi pahoittaa mieleni. JA NIIN MINÄ MIELENI PAHOITIN...Hmmm....Ja taas minä mietin, miksi ihmeessä pidän häneen yhteyttä? No joillakin ihmisillä on vaan se taito saada toisen mieli matalaksi. Vittuilla, niinkuin rahvas sanoo. Ja minä kun en osaa puolustaa itseäni. Siinä onkin ikuinen elämäntehtävä.

Asiasta seitsemänteen. Eilen tuli uusi Voi Hyvin- lehti. Sieltä kiinnostuin suunnattomasti Bullet Journal- menetelmästä. Ostin jo eilen hätäpäissäni ruutuvihon ja aloin siihen kirjoittelemaan kuukausilokia. Sitten illemmalla luin enemmän ohjeita ja väärinhän se meni...tai väärin ja väärin mutta tänään aion ostaa uuden vihon itselleni ja tehdä kaiken alusta asti "oikein" tai ainakin sinnepäin. Oikeaa ja väärää tässähän ei ole, mutta haluan laittaa sisällysluettelon alkuun ja tulevaisuuslokin perään.
Tässä muuten linkki jos et tiedä mikä Bullet Journal on! Vaikka uskon että aika moni taitaa tietää ja harrastaakin :-) 
Bullet Journal
Nythän minulla on aikaa ja ne harvat tapahtumat sisältävät kivoja asioita. Sitten kun menen töihin, en tiedä mikä kirja minulla on käytössä, mutta sitten on enemmän muistettavaakin!

Ihanaa päivää Sinulle. Minä odotan että kaupat aukeaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)