sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Puu - kasvun aikaa

tree grounding 

"Huomaa, kuinka puut edustavat pysyvästi tasapainoa taivaan ja maan välillä. Oksat sojottavat ulos- ja ylöspäin kuin kiittäen Taivaan Isää lahjoistaan. Lehdet tuottavat hiilidioksidia ja hengittävät happea - tärkeä prosessi niin monille olennoille planeetalla, myös ihmisille. Puiden rungot ja juuret ovat istuttaneet itsensä tiukasti maaperään, antaen puulle mahdollisuuden vastaanottaa toisenlaista ravintoa MaaÄidistä. Puut puolestaan antavat ​​vapaasti ja kiitollisesti takaisin vastaamalla tarpeisiin niin monien olentojen kanssa, mitä heillä on tarjottavanaan.
 
Tässä kuvassa näemme upean puun, joka sijaitsee niittyssä lammen reunalla, tervehtimässä aamun varhaisia auringonsäteitä. Näemme heijastuksen vedessä, mutta puun juuret eivät näy. Ne ovat upotettu MaaÄidin kostean, hedelmällisen ruumiin syvyyksiin. Näiden juurien vahvuus tukee puun luontaista halusta kasvaa valoon päästäkseen paitsi ylöspäin myös ulospäin.

Olet ollut viimeaikoina hajanainen. Et ole täysin kehossasi, ja se johtuu siitä, että et ole saanut maadoitusta. Tämä on melko kirjaimellinen esimerkki siitä, että kehosi on tehty maapallon materiaaleista. Joten kun tunnet irralisuutta ruumiistasi, olet väistämättä irti maasta. Joten päästä itsesi maahan. Voit tehdä sen yksinkertaisesti.


Kun jalat ovat tiukasti painettu maahan missä ikinä olet, tunnet eteeriset juuret, jotka ulottuvat maahan. Seuraa hengitystäsi niin, että joka kerta kun hengität, voit kuvitella, että nämä juuret menevät vieläkin syvemmälle. Joka kerta kun hengität, saat maapallon rakastavaa, vaalittava voimaa. Heti kun sinulla on mahdollisuus, mene ulos ja istu tai seiso tukeutuen selälläsi puuhun. Tunne sen voima ja  rehellisyys - se on yksinkertaisesti puu. Hengitä puun henkeä ja anna sen täyttää sinut. Kävele paljain jaloin hitaasti maassa, jotta voit ylläpitää tätä yhteyttä" 
***
Tämä on aina yhtä ihana kortti ja viesti. Luonto rauhoittaa ja luonto hoitaa. Vähän jännittää tuleva viikko, mutta eiköhän se hyvin mene :-)

Ihanaa päivää Sinulle! Nautitaan tästä hetkestä. 

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)