lauantai 25. marraskuuta 2017

Menestyksen lauantai

Huomenta!

Tänään meitä hemmotellaan kolminkertaisilla korteilla LANTIT.

LANTTIEN 6. MENESTYS
 
-menestys, saavutus, muutos parempaan, tuotteliaisuus-

Tämä on hyvä kortti kaikenlaisia yrityksiä varten! Ota menestyksesi avoimesti vastaan. Se ei ole enempää eikä vähempää kuin lahja, jonka voit ottaa vastaan kiitollisena ja nöyränä. Todellinen menestys tulee siitä, kun olet oppinut palvelemaan. Tällainen menestys rikastuttaa olemuksesi kaikkia puolia.

Mitä menestys merkitsee sinulle tällä hetkellä?

 "Menestyksen edellytys on oman arvonsa tiedostaminen. Aito itsensä arvostaminen syntyy vain syvällisen ja perinpohjaisen itsensä tuntemisen kautta."

***

LANTTIEN ÄSSÄ

 

"Sisäinen ja ulkoinen rikkaus, suuri menestys, sielun ja ruumiin, hengen ja materian, taivaan ja maan yhdistäminen, eheys"

Lanttien Ässä heijastaa valmiuttasi elää ulkonaisesti ja sisäisesti rikasta elämää. Kaikki tarvittava on jo ulottuvillasi. Antaudu elämän runsaudelle ja opi käyttämään siipiäsi. 

"Muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta. Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu muutokselle luottavaisin mielin!"

Tasapaino, täyttymys ja hyvinvointi odottavat sinua! Ne kutsuvat sinua juhlimaan elämää ja nauttimaan siitä sen kaikilla tasoilla.

Yltäkylläisyys on luonnollinen olotilani. Se sallii minun ilmaista henkisyyttäni ja luovia mahdollisuuksiani tässä maailmassa.
 ***

 LANTTIEN RITARI


-Lääkäri, parantaja, rahasijoitukset, sadonkorjuu, työ ja raadanta.

Lanttien Ritari hallitsee terveyttä ja materiaalista yltäkylläisyyttä. Hän osaa määritellä taidokkaasti materiaan - kehoon, rahaan, sijoituksiin, pääomaan liittyviä asioita. Terveyteen liittyvissä asioissa hän on kallisarvoinen lääkärinä ja parantajana. Raha-asioissa hänen antamiaan neuvoja kannattaa noudattaa.Kortissa on kuvattu sadonkorjuun aika. Etualalla vilja on kypsää.

Nyt sinun on aika käyttää kykyjäsi jollain tavalla. Edessäsi olevat tehtävät ovat suuria ja vaativat kaikkien voimiesi käyttämistä. Jos ponnistelet, saat runsaan sadon. Onko elämässäsi jotain tehtäviä, joita haluaisit vältellä?

Aina kun asiat tuntuvat käyvän liian hankaliksi, keskity niihin myönteisiin seurauksiin, joita tehtäviesi suorittamisesta koituu itsellesi ja muille. Sisäinen kasvu ja oppiminen ovat tärkein seuraus. se on tärkeämpää kuin se, mitä muuten saavutat teoillasi.

Jokainen eteeni tuleva tehtävä tuo mukanaan myös tuon tehtävän suorittamiseen tarvitsemani voiman.

***Ihanaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)