lauantai 17. helmikuuta 2018

Lauantain toivotut

Huomenta!

Tämän päivän teemana on LANTTIEN 6. MENESTYS

  
-menestys, saavutus, muutos parempaan, tuotteliaisuus-

Tämä on hyvä kortti kaikenlaisia yrityksiä varten! Ota menestyksesi avoimesti vastaan. Se ei ole enempää eikä vähempää kuin lahja, jonka voit ottaa vastaan kiitollisena ja nöyränä. Todellinen menestys tulee siitä, kun olet oppinut palvelemaan. Tällainen menestys rikastuttaa olemuksesi kaikkia puolia.

Mitä menestys merkitsee sinulle tällä hetkellä?

 "Menestyksen edellytys on oman arvonsa tiedostaminen. Aito itsensä arvostaminen syntyy vain syvällisen ja perinpohjaisen itsensä tuntemisen kautta."
***


sekä MIEKKOJEN RITARI

"Päämääräsuuntautuneisuus, kunnianhimo, joustavat älylliset voimavarat, intohimo, raju kiihko.” 


Nyt on hyvä aika saada suunnitelmia etenemään, asettaa päämääriä ja toteuttaa ne.  


Kullanvihreässä haarniskassaan täyttää laukkaa ratsastava Miekkojen Ritari on menossa metsästämään. Tämä kuva on hänen päämääräsuuntautuneen mielensä täydellinen ilmaus. Ritari tietää, minne on menossa eikä hän lepää ennenkuin on saavuttanut päämääränsä. Hänellä on ainutlaatuisen hyvä keskittymiskyky. Ajatukset ja ideat tulevat valon nopeudella.


Kortti symboloi vapautta, voimaa, nuoruuden intoa, pelottomuutta sekä rajojen ylittämistä. Ritari on valmis käymään minkä tahansa ongelman kimppuun. Hän on kuin nuori, rohkea soturi, joka ei ole koskaan hävinnut taistelua. Miekkojen ritari luottaa ennenkaikkea itseensä; hän uskaltaa ottaa suuriakin riskejä. 


Olen rohkea ja luotan omiin kykyihini.

***

Upeaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)