perjantai 23. helmikuuta 2018

Perjantain ajatukset

Huomenta!

Tämän päivän teemana on se, että tee loppuun mitä olet aloittanut!

 

Finish What You’ve Started – Tee loppuun se, minkä olet aloittanut

"Olet aloittanut jotain tärkeää, ja nyt on aika tehdä se loppuun. Aloittaessasi jonkin projektin tunnet itsesi innostuneeksi, koska se on jotain uutta ja erilaista. Tämä innostus antaa sinulle paljon energiaa ja haluat siksi panostaa siihen paljon aikaa.  Innostuksen laantuessa mielenkiintokin laantuu ja projekti saattaa jäädä kesken.
Kun sinulla on useita keskeneräisiä projekteja mielesi on pirstoutunut. Tämä kortti kehottaa sinua tekemään loppuun sen, minkä olet joskus aloittanut, tiedät kyllä minkä. Loppuunsaattaminen saa olosi tuntumaan paremmalta, ja se auttaa sinua saavuttamaan laajempia päämääriäsi."

***
Onpa mielenkiintoista. Ensinnäkin olen päättänyt aloittaa kevein askelin keveämpää elämää. Sehän nyt ei ole mikään yllätys, sillä tämä asia on vaivannut minua varmaan siitä lähtien kun olen aloittanut kirjoittamaan blogia ja aikaisemminkin jo. Toisaalta päätin laittaa kotimme myyntiin, sillä kaipaan enemmän neliöitä. Mielenkiintoista! Nämä ovat nyt ainakin projekteja, jotka ovat ihan alkutekijöissään! Lisäksi viikonloppuna voisin mennä katsomaan erästä taloa, joka on myynnissä. Näin maallisia ajatuksia tänä aamuna.
Ai niin, viikko on ollut todella rankka töissä. Plääh! Onneksi on perjantai.

Hauskaa päivän jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Niinpä, onneksi on perjantai! Odotan paljon viikonlopulta. Toivottavasti myös sinulla on tulossa mukava viikonloppu!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)