maanantai 22. heinäkuuta 2013

Pehmustetta Parvekkeelle

Vihdoin viimein olen saanut valmiiksi parvekekalusteiden pehmusteet. Tilkuista tietenkin. Tein kääntömallit, joten sävyt sopivat toisiinsa vähän pöytäliinojen mukaan.

Tällä hetkellä parvekkeellani on tummansinisävyinen liina, jonka mukaan värkkäsin nämä kaksi tuolin pehmustetta.

METSÄMUSTIKAT





Tämän sinivalkoisen pehmusteen blokkina olen käyttänyt "Mustikat- kaitaliina" blokkia, mitä olen täällä aikaisemmin teille esitellyt. Kauempaa katsottuna kuvio toimii hyvin, tässä se ei oikein tule mielestäni oikeuksiinsa.




Kaveriksi tein tämmöisen yksinkertaisen ja nopeatekoisen ruutukuosimallin, joka toinen blokki tummempaa sinistä ja joka toinen vaaleaa. Vähän kuin shakkiruudut!


APPELSIINIT

Tästä oikeastaan aloitin pehmustesarjan tekemisen...Eli käytin mallina juomalasimallia, josta leikkasin suurilta osin käsin juomalasin malliset kankaat. Väreiksi valitsin oranssia, punaista ja keltaista ja tulos oli mielestäni aika räikeä...Maljojen Ritarin mielestä taas kovinkin raikas verrattuna siniseen.





Kaveriksi tein huomattavasti rauhallisemman ja seesteisemmän, samanlaisen ruutukuosimallin joka on mukava ja nopea tehdä....



Näin ollen voimme valita, onko parvekkeemme kuuma, hedelmällinen ja lämmin. Vai kylmä, asiallinen sinivalkoinen...? :-)

Ai niin ja amppeliorvokki lähti roskakoriin. Se oli niin pahasti kuivunut, etten malttanut sitä enää pitää esillä. Kyllä se meitä jo tämän kesän palveli sinisine kukkasineen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)