perjantai 3. tammikuuta 2014

Pieni katselmus

Olenpa aika ikävässä tilanteessa ja nostan eräälle pienelle ystävälleni nämä kortit selkeyttääkseni omaa tunnetilaani. Ajatuksia. Uskomuksia...Enkä voi melkein sanoa muuta kuin ihana lämmin tunne tuli nämä kortit nähtyäni. Kaksi kuningaskorttia sekä tulevaisuudessa rakastavaiset. Voiko parempaa toivoa?

Lähimenneisyys: Sauvojen Kuningas

Tässä eräässä suosikkikortissani punatabby kissa makailee laatikon päällä ja sauva sojottaa pystyssä. Kissalla on kaunis mutta tarkka katse. Se näkee kaiken. Takana näkyy autiomaata. On lämmin. Kissa taitaa olla leijonien kuningas.


"Someone who has authority, makes decisions, or is a professional in areas concerning will, inspiration or passion." 

Tämä hetki: Miekkojen Kuningas
Voi mikä kaunis harmaa kissa makailee laatikon päällä ylväänä. Hänen häntänsä on kiemuralla miekan ympärillä. Ilme on tuimahko ja majesteetillinen. Miekkaa osoittaa maahan laatikon alapuolella on jotakin lokaa. Vaikeuksista voittoon? Hännällä on minulle erityinen merkitys...

" Someone who has authority, makes decisions or is a professional dealing with ideas, systems or communication."


Lähitulevaisuus: Rakastavaiset
Ihan kortti ihanalla merkityksellä. Mustavalkoinen kissa nojailee kultaiseen palloon, jossa jing ja jang yhdistyvät. Käärmeet kiemurtelevat taustalla ja aurinko paistaa. Kaikki on hyvin. Onko värillä merkitystä? Loppu hyvin kaikki hyvin...Päätöksiä pitää kuitenkin tehdä, joten jotain on olemassa!

"Making a decision that makes your heart glad. Knowing you made the right choice makes you feel like falling in love: strong, happy and sometimes even scared and vulnerable,"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)