lauantai 22. maaliskuuta 2014

Viikonlopulle kolmoset.

Huomenta!

Heräsin taas erikoiseen oloon. Koitan selvittää, mitä se on ja mitä se tarkoittaa...Nostanpa kolme korttia viikonlopulle.

Lähimenneisyys: LANTIT 2. MUUTOS

Kolminkertainen muutoksen kortti. Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu suurelle muutokselle luottavaisin mielin!
AINOA PYSYVÄ ASIA ON MUUTOS.

Tulen joka päivä, kaikin tavoin, paremmaksi ja paremmaksi.


Ainakin  olen menneellä viikolla löytänyt itsestäni pienen urheilijan, sillä olen urheillut jopa ennen aamuvuoroani tunnin salilla. Tehnyt kaikenlaista. Ihan kuin olisin löytänyt itseni uudelleen 15 vuoden takaa...?

Tämä hetki: MALJAT 4. YLELLISYYS


”Rakkaus, hellyys, huolenpito, tunteiden rikkaus. Saat paljon rakkautta ja kiintymystä osaksesi. Nauti siitä tulematta silti riippuvaiseksi. Vaarana on, että tunteet alkavat elää aivan omaa elämäänsä. jos kohtuus lentää taivaan tuuliin ja tunteet vievät tiedostamattamme, selkeä vaaleansininen taivas tummenee ja menettää kirkkautensa. Läheisyys perheesi tai muiden sinulle tärkeiden ihmisten kanssa antaa sinulle paljon lämpöä ja turvaa. Pidä kaikissa läheisissäkin ihmissuhteissa huoli omasta vapaudestasi!"


Lähitulevaisuus: KOHTALO


-uusi alku- laajeneminen- luovuus- suuri läpimurto- itsensä totetuttaminen- odottamaton onni tai sattuma-

"Jos nyt ei tapahdu ihmeitä, jotain on vialla! Olet todella suuren läpimurron edessä! Käytä tämä hetki hyväksesi! Oletko todella valmis ottamaan vastaan suuren onnen? Mikä on vielä tielläsi?"

" Olen nyt valmis elämäni ihmeeseen."


Jotain jännittävää ja mukavaa. Aurinko paistaa ulkona. On ehkäpä kirpputorin aika. Oikein ihanaa ja keväistä viikonloppua Sinulle :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)