lauantai 24. toukokuuta 2014

Lauantain katselmus.Nostin tälle päivälle kolme korttia; nostin ne jo aamulla, mutta nyt vasta ehdin ne tänne päivittää...

Lauantain teemat:

Lähimenneisyys: KOHTALO

 
-uusi alku- laajeneminen- luovuus- suuri läpimurto- itsensä totetuttaminen- odottamaton onni tai sattuma-

"Jos nyt ei tapahdu ihmeitä, jotain on vialla! Olet todella suuren läpimurron edessä! Käytä tämä hetki hyväksesi! Oletko todella valmis ottamaan vastaan suuren onnen? Mikä on vielä tielläsi?"

" Olen nyt valmis elämäni ihmeeseen."


Tämä hetki: Miekkojen 8, HÄIRINTÄ

 Rohkeus puuttuu. Pelko on jähmettänyt paikalleen. Avuttomuuden tunne. Onko sinut aivopesty ajattelemaan ettet pysty tai osaa? Sinä osaat ja pystyt vapauttamaan itsesi tästä tilanteesta. Ratkaisu on itseasiassa aika yksinkertainen. Vapauta itsesi turhista kahleista.

Kaikki, mikä heikentää sinua - kielteiset ajatukset, tunteet, tilanteet tai ihmiset - estää menestystäsi. 


Anna asioiden olla ja kehittyä itsestään jonkin aikaa. Älä aloita mitään uutta sinä aikana, kun näihin päätöksiin liittyvä epävarmuus vallitsee. Jupiter tuo ennennäkemättömän ja odottamattoman muutoksen parempaan. Ongelma, jota tällä hetkellä tuntuu olevan mahdotonta ratkaista, tulee kyllä ratkeamaan itsestään.


Lähitulevaisuus: MAAILMANKAIKKEUSYmpyrä on sulkeutunut. Olen lähempänä maailmankaikkeutta.
”Täydentyminen, kosminen liitto, matkustaminen, orjuudesta vapautuminen, karmasta vapautuminen.”
Sinun on nyt mahdollista nähdä asiat sellaisina kuin ne todella ovat. Asetelma on valmis uuden aloittamiselle tai jonkin asian suotuisalle loppuunsaattamiselle. Elämäsi tapahtumat ovat sopusoinnussa maailmankaikkeuden kanssa.
Millä elämäsi osa-alueilla sinun on aika vapautua? Onko tiedossasi jokin matka tai jokin yritys, jotka vain odottavat, että tekisit jotain niiden eteen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)