torstai 16. huhtikuuta 2020

Rakastavaiset

Hei!

Tänään korteista nousi

RAKASTAVAISET


-Rakkaus, vetovoima, lähestyminen, yhteys, vastakohtien yhdistyminen, jakaminen, kiintymys-

Tässä kortissa on kuvattuna Hallitsijan ja Hallitsijattaren häät. Seremoniaa johtaa Erakko, joka on eräs Merkuriuksen ruumiillistuma. Hänen viittansa peittää hänet täysin. Tämä symboloi sitä, että minkään asioiden alkuperä ei ole järjellä selitettävissä eikä silmin nähtävissä. 

Rakastavaiset kuvaavat kahta vastakohtaa, jotka tuntevat vetoa toisiinsa ja kaipaavat toisiaan. Tämä kaikkialla olemassaolossa heijastuva kaksinaisuus koetaan olennaisimmin juuri naisen ja miehen välisessä suhteessa. Jokainen yritys saavuttaa yhteys, läheisyys, on vain ilmaus intohimoisesta halusta saavuttaa jälleen kadotettu Ykseys. Jokainen ihminen, jokainen mies, jokainen nainen, kantaa sisällään kaksinaisuutta; miestä ja naista. Nämä ilmenevät ihmisessä erilaisina, usein ristiriitaisina luonteenpiirteinä.

Tämän kortin nostaminen saattaa viitata ihanan ja jännittävän rakkaussuhteen alkamiseen. Nykyiset suhteesi joko syvenevät tai päättyvät. Ollessasi yhdessä kumppanisi tai jonkun ryhmän kanssa löydät jotain uutta, joka auttaa henkilökohtaista kasvuasi ja omien vastakkaisten ominaisuuksien yhdistämistä.
 
Mitä etsit rakastamistasi ihmisistä? Mitä sinun mielestäsi tyydyttävään ihmissuhteeseen kuuluu?
 
Olen nyt valmis tapaamaan kumppanin, jota olen aina kaivannut.

***
Mukavaa päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)