keskiviikko 5. elokuuta 2020

Maataikaa ja vähän Miirusta

Huomenta!

Tänään on tiedossa SUMUA

Fog ~ Veiled, From The Earth Magic Oracle Card deck, by Stephen D Farmer

“Fog is simply a low cloud, a blanket of water crystals that has not gained the density of raindrops. The thicker it is, the more it shrouds in it’s damp, billowy arms. It can be so thik that it makes it nearly impossible to see directly in front of us. During those times, silence makes its own sound as we pause and allow ourselves to be enveloped in this shroud of impenetrable density. We may even feel as if we can do nothing but be still and await what is to be revealed.
 
Yet even within the thickest fog, we can be assured that it will eventually turn off as the sun’s rays infiltrate the veil. Once they do so, we can anticipate how the light and warmth will bring us welcome relief from the cold. As the sun continues to disperse the fog, our surroundings become illuminated, and we have the opportunity to continue onward.

You are enmeshed in confusion and uncertainty, and are unsure if it will ever clear up. This is not the best time to make decisions, particularly any major ones. Know that this foggy veil will eventually dissolve. Although there may be ways you are unconsciously contributing to this state, the greater truth is that this is simply a cycle you are moving through, and like all things, this too shall pass.
Allow yourself to feel confused – in fact, decide to be confused. No matter what attempts you make right now to make things happen or move in any specific direction out of impatience or frustration, you risk only creating more confusion and uncertainty. So be still and patient. Wait for that first glimmer of awareness to life the veil so that you can see the choices before you more clearly and can then choose to align yourself with the will of Spirit."

Köpelö googlekäännös:

”Sumu on yksinkertaisesti matala pilvi, vesikiteiden viltti, joka ei ole sateenpisaran tiheyttä saavuttanut. Mitä paksumpi se on, sitä enemmän se rypistyy kosteisiin, sinisiin käsiin. Se voi olla niin thik, että se tekee melkein mahdottomaksi nähdä suoraan edessämme. Noina aikoina hiljaisuus antaa oman äänensä, kun pysähdymme ja annamme itsemme vaipautua tähän läpäisemättömän tiheyden vaippaan. Saatamme jopa tuntea, että emme voi tehdä mitään muuta kuin olla paikallaan ja odottaa mitä paljastetaan.

Jopa paksuimmassa sumussa voimme olla varmoja, että se sammuu lopulta, kun auringonsäteet tunkeutuvat huntuun. Kun he tekevät niin, voimme ennakoida, kuinka valo ja lämpö tuovat meille tervetulleita helpotuksia kylmästä. Kun aurinko hajottaa sumua, ympäristömme valaisee, ja meillä on mahdollisuus jatkaa eteenpäin.

Sinut on hämmennetty sekaannukseen ja epävarmuuteen, etkä ole varma, selvittääkö se koskaan. Tämä ei ole paras aika tehdä päätöksiä, etenkään suuria päätöksiä. Tiedä, että tämä sumuinen verho lopulta liukenee. Vaikka voi olla tapoja, joilla osallistut alitajuisesti tähän tilaan, suurempi totuus on, että tämä on yksinkertaisesti sykli, jonka läpi olet menossa, ja kuten kaikki muutkin, myös tämän on mentävä.
Anna itsesi tuntea hämmennystä - itse asiassa päättää hämmentyä. Riippumatta siitä, mitä yrität nyt saada asiat tapahtumaan tai siirtyä mihinkään tiettyyn suuntaan kärsimättömyydestä tai turhautumisesta, riski on, että luot vain lisää sekaannusta ja epävarmuutta. Joten ole paikallaan ja kärsivällinen. Odota tietoisuuden ensimmäistä pilkkua elämänverhon päälle, jotta näet valinnat ennen sinua selkeämmin ja voit sitten valita kohdistaaksesi itsesi Hengen tahtoon. "

***
Tiedättekö mitä? Jälleen kerran on todettava miten ihania ja totuudenmukaisia nämä kortit ovat. Edellispäivänä huomasin että 8 vuotiaalla Miirukissallani ei ollut kaikki ihan hyvin ja vein hänet eläinlääkäriin. Hän jäi sinne hoitoon ja hain eilen illalla pois. Hänellä on vakava sydänongelma ja nyt sydänlääkitys meneillään. Olen ollut todella surullinen tästä. Eilinen Maljojen 5- kortti osui asian ytimeen ja nyt tuntuu siltä että tämä sumu on loogista jatkumoa kaikille. Yritän olla kärsivällinen ja nyt elämme sumussa joka toivon mukaan tästä joskus hälvenee. Miirun kanssa elämme päivän kerrallaan ja tulevaisuus näyttää kuinka kauan hänen pieni sydämensä jaksaa. Tulee ihan mieleen koirani Vilin menetys vuosia sitten - tai ihan mitkä vaan menetykset vuosien varrella. Miten tuollainen ihana maalaiskissamöllykkä voi olla noin rakas <3

Mukavaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)