perjantai 12. toukokuuta 2023

Suomalaisuuden päivä

 

Huomenta!

Tämän päivän teemakortiksi nousee MILKY WAY



"Linnunradan sanotaan olevan yksi miljardeista havaittavissa olevan maailmankaikkeuden galakseista. Siinä on 200–400 miljardia tähteä, joista tunnetuin meille on aurinko. Galaksimme vanhin tähti on 13,2 miljardia vuotta vanha – sen sanotaan olevan lähes yhtä vanha kuin itse maailmankaikkeus – ja Maa on noin 4,5 miljardia vuotta vanha. Etäisyydet mitataan valovuosina, ja Linnunradan galaksin halkaisijan uskotaan olevan 100 000 valovuotta. Valtavuus ja valtavuus horjuttavat mieltä ja haastavat mielikuvituksen, mutta se antaa meille myös jonkinlaisen käsityksen siitä, mihin me tässä kaikessa sovimme.

Tästä näkökulmasta katsottuna tehtävään on asetettu tavallinen viitekehys. Edessämme on valinta, hylkäämmekö likinäköinen näkemyksemme suuremman kuvan näkemiseksi ja hyväksymiseksi, tai voimme vain antaa pienuuden ja avuttomuuden tunteen vallata itsemme. Tiedä kuitenkin, että koostumme materiaalista juuri niistä tähdistä, jotka elävät Linnunradalla. Näin ollen olemme yhteydessä Maahan ja koko maailmankaikkeuteen kaikkina aikoina, elämässä ja kuolemassa.

Olet menettänyt näkökulmasi, joten on aika astua taaksepäin, hengittää ja antaa itsesi irtautua saadaksesi tietoa aisteistasi ja saada takaisin perspektiivi tilanteesta. Irrottautuminen ei tarkoita, ettet enää välitä – se vain osoittaa, että katsot asioita eri näkökulmasta. Se on näkemys, jota tunteet, arvostelut tai kiintymys lopputulokseen eivät sumenna, vaan se ylläpitää ei-reaktiivista tietoisuutta näistä asioista.

Todistaja, se sisäinen puolisi, joka yksinkertaisesti tarkkailee kaikkea elämässäsi, tarjoaa katseensa täällä. Näiden puhtaan tietoisuuden linssien läpi voit tutkia kokemuksiesi kaikkia puolia – fyysisiä, emotionaalisia ja henkisiä – kieltämättä mitään. Tekemällä niin tulet ymmärtämään laajemman perspektiivin kuin ego tyypillisesti oikeuttaa, mikä antaa sinun nähdä edessäsi olevan selkeän näkemyksen ja avoimin mielin."


***  

Ihanaa päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)