lauantai 22. kesäkuuta 2024

Uusi Mökkikirja alkaa.

 Uusi Mökkikirja alkoi eilen, juhannusaattona. Kas, tässä liuta valmiita sivuja. Näitä tekee suht nopsaan, sillä sivutila on pienempi kuin aikaisempi kirjani. Mukavaa puuhastelua silti aamukahvin lomassa. Rentouttaa kivasti ja ajatukset pikkuhiljaa suuntaavat päivän puuhiin.

 

Tervetuloa!

 

 

Älä säikähdä tummia pilviä.

 

 

Oi tätä ihanuutta!

 

 

Hyvän mielen tekoja.

 

 

Villiä luontoa pitää vaalia.

 

 

Unelma kodista.

 

 

Kippis kesälle!

 

 

Vain yksi minä.

 

 

Synnyinkodin kutsu.



 Huomenta!

Tänään teemaksi nousee LIGHTNING - Power



 

“We see power all around us. It is in the mountains, meadows, and clouds – in fact, in every expression of Nature – yet there is not a more dramatic display of Nature’s power than lightning. It electrifies and splits the atmosphere such that when the heated air comes rushing together, we hear thunder – the applause of the gods.

 Lightning sharpens our senses and triggers fear and awe. We see these forked beams of brilliant light jump from the sky, and our instinctual vigilance is triggered in anticipation of the roar that follows.

We naturally seek shelter from the storm or are grateful that we are already being sheltered. This demonstration of the power of Creation is yet another way to remind us that we are not in control of the natural world. When we witness Nature’s power with open hearts and minds, we see that it is neither destructive nor constructive… it simply is.

The power available to you, the force of Life itself, is neutral. It is neither inherently good nor bad. It is how you utilize it that will determine whether it is ultimately harmful or life giving and congruent with the will of Spirit that pulses through you. What is required is awareness of your intention, your values, and your willingness to act on them under the particular circumstances of your inquiry.

Although you may see yourself as using this power for good, do not allow yourself to get caught up in the duality of good or bad in determining your decision or actions. Through prayer or ceremony, you can tap into this spiritual force; and by paying close attention to Spirit’s prompting, your choice will ultimately be revealed to you, once that is beyond your typical perspective. From there, you can continue to access this Divine power that is the very force driving the Universe.”
***
Kivaa päivää!

perjantai 21. kesäkuuta 2024

Rauhallista Juhannusta!

 Toivotan täten näiden Mökkikirjan sivujen myötä oikein rauhallista, turvallista ja mukavaa Juhannusta!

 

Vapaus.

Kirja viimeinen sivu.

 

 

Luonto on terveyden lähde.

 

 

Hyvää Huomenta!

 

 

Muutoksen edessä.

 

 

Ilon puolella.

 

 

Millainen tyyppi olet?


 


 Huomenta!

Korteista nousi LANTTIEN KUNINGAS


- erinomainen liikemies - perusteellinen, vastuullinen perheen pää - tietää, mikä on oikein ja mikä väärin - erittäin järkevä, mutta vähän tylsä? - taitava käsittelemään rahaa, mutta ei pakkomiellettä siihen
*** 
Upeaa päivää Sinulle!

torstai 20. kesäkuuta 2024

Torstai on toivoa täynnä?

 

Huomenta!

Tänään korteista nousee YLLÄTYS

Yllätykset pitävät elämän tuoreena ja mielenkiintoisena. Tämän kortin valitseminen merkitsee sitä, että yksisarviset ovat tänään järjestelemässä sinua varten jotain odottamatonta. Nauti siis siitä!

Voimalause: Odotan tänään yllätystä .

keskiviikko 19. kesäkuuta 2024

 

 Huomenta!

Tänään korteista nousi MALJOJEN 9. ONNELLISUUS

 

-siunaus, onni, sopusointu, syvä ilo,hiljainen tyytyväisyys, syvä rakkaus-
 
Kortti edustaa sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia; se on ilon, tyytyväisyyden ja onnellisuuden symboli. Tämä kortti kuvataa ylitsevuotavaa rakkautaa sekä lujaa ja tervettä itseluottamusta. Myönteinen mieliala ja asenne luovat hyvää pohjaa myös tulevaisuudelle. Kortti edustaa luovaa mielikuvituksen käyttöä sekä kykyä toteuttaa toiveet.    

 
"Tämä hetki on täynnä harmoniaa ja sisäistä iloa. Avaudu sille täysin. Älä menetä tätä tilaisuutta! Kortti ilmentää iloa, avoimuutta ja jakamista, jotka kumpuavat ylitsevuotavasta rakkaudesta; rakkautenne säteily vetää myös muita ihmisiä puoleensa, jos he vain ovat sille avoimia. Kortin ilmentämä onni ei rajoitu yhteen ihmiseen. Haluat jakaa myös muiden kanssa sen, mitä olet kokenut Hänen kanssaan. Säteilystäsi voivat nauttia kaikki, jotka ovat sille avoimia; he vain vahvistavat ja syventävät onneasi."

Mitä enemmän ilmennät ja jaat iloa, sitä enemmän iloa virtaa sinulle takaisin rikastuttaen elämääsi.

 

***
 

Upeaa päivää!

tiistai 18. kesäkuuta 2024

Mökkikirjan sivut, osa 2.

 Rutiinit.

 

Luotan intuition ääneen.

 

 

Sinun päiväsi loistaa.

 

 

Parempi maailma!

 

 

KESÄPÄIVÄ.


Kirpputorilöytöjä

 Pitkästä aikaa päivitän pieniä kirppislöytöjäni. Aika lailla tuntuu kesä olevan jo päällä, koska loosseja oli aika paljon tyhjillään. Jotain kuitenkin löytyi....


Pentikin pari lasilautasta inhimilliseen hintaan. Väri on kauniin sininen, tämä kuva ei oikein tee oikeutta värille....

 

Sitten mukaani tarttui tällainen kasvi. Flamingonkukka. Istutan kukkapenkkiin tai ruukkuun kunhan saan aikaiseksi.



Sivuja mökkikirjaan

 Puutarha hoitaa meitä.


Mennään mökille!


Ah, pitkä viikonloppu kotona!


 Huomenta!

Tulipa tänään tumman puhuva kortti.

MIEKKOJEN 8. HÄIRINTÄ


- ongelmat kestävyyden suhteen, liiasta ajattelemisesta aiheutuvat huolet, valinnan vaikeus-

Rohkeus puuttuu. Pelko on jähmettänyt paikalleen. Avuttomuuden tunne. Onko sinut aivopesty ajattelemaan ettet pysty tai osaa? Sinä osaat ja pystyt vapauttamaan itsesi tästä tilanteesta. Ratkaisu on itseasiassa aika yksinkertainen. Vapauta itsesi turhista kahleista.

Kaikki, mikä heikentää sinua - kielteiset ajatukset, tunteet, tilanteet tai ihmiset - estää menestystäsi.

Anna asioiden olla ja kehittyä itsestään jonkin aikaa. Älä aloita mitään uutta sinä aikana, kun näihin päätöksiin liittyvä epävarmuus vallitsee. Jupiter tuo ennennäkemättömän ja odottamattoman muutoksen parempaan. Ongelma, jota tällä hetkellä tuntuu olevan mahdotonta ratkaista, tulee kyllä ratkeamaan itsestään.

Kaikki, mikä heikentää sinua - kielteiset ajatukset, tunteet, tilanteet tai ihmiset - estää menestystäsi.

Olen rentoutunut ja luotan elämään!  
 

***

Ihanaa päivää!

maanantai 17. kesäkuuta 2024

 

 Huomenta!

Tänään korteista nousi INTUITIO



Yksisarviset opastavat sinua viettämään tänään aikaa hiljaisuudessa, jotta voisit virittäytyä sisäisen viisautesi taajuudelle. Kaipaamasi vastaukset löytyvät sisimmästäsi ja yksisarviset auttavat sinua löytämään ne.

Voimalause: Minun on turvallista toimia intuitioni mukaisesti.

***

Mukavaa päivää!

sunnuntai 16. kesäkuuta 2024

 Huomenta!

Tänään korteista nousee:

MIEKKOJEN KYMMENEN

 

 
- matalimman tason saavuttaminen
- petetyksi tuleminen, selkään puukottamista
- suuri kipu ja suru
- psyykkinen murtuminen

***

Zemppiä päivään!

lauantai 15. kesäkuuta 2024

 Huomenta!

Tänään korteista nousi RIVER

 

”Auringon pehmennetty valo putoaa tähän mutkittelevalle joelle, kimaltelee heijastaen joessa tapahtuvaa lempeää liikettä.
 
Joki liikkuu helposti käyrien ja kallioiden ympäri, joskus varovasti, kuten tässä kortissa esitetään, ja joskus melko nopeasti ja voimakkaasti. Silti joen liike siirtyy lopulta aina isoäiti-valtameren rintaan.

Osa joen vedestä haihtuu matkan varrella syöttämään taivaan vesiä - aivan kuten se tapahtuu kaikissa muissa vesistöissä - ja siunaa maata ja merta täydentämällä täysin luonnollisella kierrolla, joka auttaa planeettaa ylläpitämään itseään. Vesi, jos elämämme veren, ravintoaine tärkeämpi kuin ruoka. Veden virtaus koko kehomme sisällä toimii metaforana siitä, kuinka elämä itse virtaa meidän kauttamme ja ilmaisee itsenämme.

Elämävoimasi virtauksen torjuminen tai estäminen voi johtaa sinut tuntemaan henkisesti tyhjyyden ja irtaantumisen Lähteestä. Aivan kuten joen metafora, se ei toimi tämän pakotettavan liikkeen pakottamiseksi tai torjumiseksi. Kun kiinnität vain huomiota ja tarkkailet virtausta, on helpompaa navigoida kokemuksissasi ja nähdä, mitä edessä on, tai ainakin saada käsitys siitä, mitä tulee jatkuvasti muuttuvassa maantieteessä, joka aukeaa matkalla risteilyllesi.

Vastustuskykysi haittaa kykyäsi tehdä valinta tässä asiassa. Antautu elämän liikkeelle, ole kiitollinen ja näet merkkejä rannalla ja itse joessa, jotka tarjoavat sinulle vihjeitä siihen suuntaan, jonka egoiton itsesi on tarkoitus tehdä. "Mene virtauksen mukana" on tässä enemmän kuin harhaanjohtava aforismi. On välttämätöntä, että teet niin nyt. Hengitä, rentoudu, niin tiedät. ”
 
***

Mukavaa päivää!

torstai 13. kesäkuuta 2024

  Huomenta!

Tänään teemana on Parantaminen

 

"Sinulla on kyky auttaa ja parantaa toisten ihmisten sekä eläinten oloa. Tämä kortti kehottaa sinua luottamaan kykyihisi, sillä sinä et tee yksin parannustyötä. Apunasi ovat enkelit, joilta voit aina pyytää apua.  Mitä enemmän luotat rakkauteen, sitä voimakkaammat ovat kykysi parantaa."

 
***


Ihanaa päivää Sinulle!

keskiviikko 12. kesäkuuta 2024

 Huomenta!

Tänään LAUGHTER



"Sinä tarvitset kunnon naurua! Olet ollut viime aikoina liian vakavamielinen ja olet ehkä tuntenut itsesi stressaantuneeksi. On aika rentoutua ja nähdä huumoria tilanteessa. On aina jotakin, mille voit nauraa. Ajattele asiaa minuutti: Mikä osa elämästäsi on kuin elokuvissa? Mitkä osat ovat hauskoja? Rakastava nauru on erittäin parantavaa. Joskus paras tie parantaa tilannetta on katsoa sitä vähän kauempaa. Voitko lukea hauskaa kirjaa tai katsoa jonkun komedian? Tekee nimittäin erittäin hyvää nauraa paljon ja varsinkin jonkun kanssa jota rakastaa. Tämä kortti kehottaa sinua näkemään huumoria jokaisessa asiassa äläkä ota elämää niin vakavasti. Siten voit helpottaa omaa stressiäsi ja tuoda huumoria ja naurua muidenkin elämään. Opettele tuntemaan hauskaa, miettimättä mitä muut ajattelevat. Nauru ja ilo ovat taianomaisia koska ne tuovat onnellisia tilanteita lisää elämääsi." 


***

 
Iloa päivään!

tiistai 11. kesäkuuta 2024


 MEHILÄINEN

- HYVINVOINTI-

Pidän huolta hyvinvoinnistani.

Mehiläinen on eräänlainen parantamisen symboli. Antiikin Kreikassa hunaja liitettiin jumaliin ja ja se symboloi viisautta. Kerrotaan myös että hunajalla on lapsena ruokittu niin Zeusta, Buddhaa kuin Akhilleustakin. Maya- intiaanien keskuudessa yksi jumaluus oli omistettu pelkästään hunajalle ja mehiläisille. Vanhassa testamentissa luvattua maata taas kuvailtiin paikaksi, joka tulvii "maitoa ja hunajaa." Ihmiset, joilla on symbolieläimenä mehiläinen, ovat työteliäitä, omistautuneita, positiivisia ja elämän iloja tuntevia.

Yhteisö - Mehiläiset ovat hyvin organisoituneita ja niillä on vahva yhteisöllisyyden tunne. Ne elävät yhdyskunnissa, jotka rakentavat pesiksi kutsuttuja rakenteita ja joissa jokaiselle jäsenelle on sukupuolen ja iän perusteella määrätty tehtävä. Yhdyskuntiin osallistuvat jäsenet suojelevat toisiaan, kun taas tarpeettomat jäsenet heitetään ulos. Tämä mehiläisten elämäntapa opettaa meille, kuinka tärkeää on yhdistyä yhteisönä ja auttaa toisiaan ainutlaatuisilla ominaisuuksillamme.

 Kirkkaus - Mehiläisten katsotaan edustavan kirkkautta, koska useimmilla yleisillä lajeilla on hyvin kirkkaan keltainen väri, joka muistuttaa auringosta. Niiden kyky lentää, kaunis kuvio ja värit kuvaavat mehiläisiä iloisina ja positiivisina olentoina.

Tuottavuus - Mehiläiset ovat hyvin tuottavia olentoja, jotka keskittyvät työhönsä. Ne lisääntyvät suurissa massoissa ja tuottavat riittävästi ruokaa ruokkiakseen jokaisen ja varastoidakseen sitä vaikeiden aikojen varalle.

Teho - Mehiläiset ovat pieniä hyönteisiä, mutta organisaatiossaan ne edustavat suurta voimaa. Niiden osallistuminen ristipölytykseen on taannut kasvien jatkuvuuden iät ja ajat, ja vielä enemmän todisteita mehiläisten voimasta on siinä, miten ne suojelevat raivokkaasti itseään ja toisiaan. Jos olet koskaan joutunut mehiläisen pistämänä, tiedät, että tuo pieni pörinä voi herättää suurta pelkoa.

Hedelmällisyys ja Seksuaalisuus - Mehiläisiä pidetään hedelmällisyyttä koskevat esitykset pääasiassa sen vuoksi, että ne osallistuvat pölytykseen, ja myös siksi, että ne lisääntyvät massoittain.

 Unen symboliikka - Mehiläisten näkeminen unessa on osoitus onnesta, hyvästä onnesta, runsaudesta ja tulevasta hyvästä. Kuitenkin se, että mehiläiset pistävät tai jahtaavat sinua unessa, on osoitus ratkaisemattomista ongelmista tai epäilyksistä henkilöä kohtaan.

 Henkieläimenä - Henkieläin tulee antamaan sinulle elämänoppeja taitojensa kautta. Mehiläinen henkieläimenä muistuttaa sinua siitä, että sinun pitäisi tasapainottaa työ ja perhe-elämä, olla ahkera ja nauttia elämästä.

Pohdi omaa hyvinvointiasi, mitkä asiat saavat sinut voimaan hyvin? Mikä taas heikentää hyvinvointiasi?

Mahtavaa päivää!

maanantai 10. kesäkuuta 2024

 Huomenta!

Tänään tulikin tällainen tummasävyinen kortti, nimittäin TSUNAMI

 

“You are getting <or recently received> a wake-up call. It may be in the form of a significant loss or other dramatic event in your life, typically one that you were not prepared for initially. You may feel stunned at first, surprised by the unexpected events that are occurring. Yet you also know that it is time to draw back the curtain of avoidance and denial and confront the truth that exists in the subtext of this event. You are experiencing a real- life drama, so there is no need to amplify it more than already is.

Often when you look back after something like this has passed, you can recall signs that foreshadowed it happening. There may have been obvious clues that you ignored or omens that were so subtle they were easy to dismiss as imaginings of the mind rather than the voice of your instinct."

Ja sitten kömpelö käännös:
 
“Saat <tai olet äskettäin saanut> herätyspuhelun. Se voi olla merkittävän menetyksen tai muun dramaattisen tapahtuman muodossa elämässäsi, tyypillisesti sellaiseksi, johon et ollut valmistautunut aluksi. Voit tuntea itsesi ensin järkyttyneenä yllättävistä tapahtumista. Silti tiedät myös, että on aika vetää takaisin välttämisen ja kieltämisen verho ja kohdata totuus, joka on olemassa tämän tapahtuman alla. Koet tosielämädraaman, joten sitä ei tarvitse vahvistaa enemmän kuin on jo.

Usein kun katsot taaksepäin jotain tällaista on kulunut, voit muistaa merkkejä, jotka ennakoivat tapahtuneen. Siellä on saattanut olla ilmeisiä vihjeitä, joita sivuutit, tai merkkejä, jotka olivat niin hienoisia, että ne oli helppo hylätä mielen mielikuvituksina pikemminkin kuin vaistojesi ääni. "

***

Huikeaa päivää!

sunnuntai 9. kesäkuuta 2024

 Huomenta!

Tänään korteista nousee tätä:


- tiukkaa rationalismia
- Rakenne ja järjestys
- Syy ja logiikka
- Rakenne ja hierarkia

***

Ihanaa päivää!

lauantai 8. kesäkuuta 2024

 

 Huomenta!

Tänään korteista nousi tämä:

 NÄKYMÄTTÖMYYS



Tämä kortti opastaa sinua jakamaan tänään viisauttasi ja valoa muille. Nyt sinun on aika puhua oma totuutesi ja yksisarvisesi auttaa sinua siinä.

On turvallista antaa ihmisten huomata millainen olen sisimässäni.
 
***
Upeaa päivää Sinulle!

perjantai 7. kesäkuuta 2024

 Huomenta!

Tänään 

 LANTTIEN ÄSSÄ

  

Tämä kortti kertoo uhasta perheeni hyvinvoinnille.

"Sisäinen ja ulkoinen rikkaus, suuri menestys, sielun ja ruumiin, hengen ja materian, taivaan ja maan yhdistäminen, eheys"

Lanttien Ässä heijastaa valmiuttasi elää ulkonaisesti ja sisäisesti rikasta elämää. Kaikki tarvittava on jo ulottuvillasi. Antaudu elämän runsaudelle ja opi käyttämään siipiäsi. 

"Muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta. Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu muutokselle luottavaisin mielin!"

Tasapaino, täyttymys ja hyvinvointi odottavat sinua! Ne kutsuvat sinua juhlimaan elämää ja nauttimaan siitä sen kaikilla tasoilla.

Yltäkylläisyys on luonnollinen olotilani. Se sallii minun ilmaista henkisyyttäni ja luovia mahdollisuuksiani tässä maailmassa.

 
*** 

Mukavaa päivää!

torstai 6. kesäkuuta 2024

  Huomenta!

Tänään tuli DREAMTIME

 

"For the Aborigines of Australia, the dreamtime is a place before time and outside of time with which ancestral spirit beings came to Earth and gave all of Life its form. Once the work was done, these spirits remained in the very forms they created – including the animals, hills, stars, and other features of the land – and continue to be present today.
 
The dreamtime is an individual’s or group’s spiritual template, including songs and stories that have been handed down for at least 60,000 years – although Aborigines would say that they have existed since the beginning of time. In one such tradition, there is a creation story involving the didgeridoo, which is essentially a hollowed-out log that emits a droning sound when played.
In this card, we see that as Spirit Man plays the didgeridoo, the world is sung into existence. Note the various beings and colours and structures of the land that are being created, all carrying Spirit that has been breathed into them.


Close your eyes, tune in to your breathing, and allow yourself to sink deeply into  the heart of the living creation that you are. As you notice your breath becoming steady and slightly deeper than usual, observe the urge within  you that is begging to come forth in some creative action. Pay attention to any images, sounds, or feelings that beckon your awareness; and there you will find the key as to the manner in which to express this magnificent pulse.


Your breath is the crossover between Spirit and physical reality. Breathing comfortably and steadily helps you align yourself with Spirit, which then brings a clearer focus on what creative expression is preparing to be birthed through and from you. Discard any habitual thought patterns that would prevent the manifestation of what you are being prompted to bring forth. Allow yourself to take risks with this self-expression, and all of Creation will smile upon you.”
***


Ihanaa päivää Sinulle!

keskiviikko 5. kesäkuuta 2024

 

Huomenta!

Tänään korteista nousi FAMILY CULTURE



 

Family Culture – Perhekulttuuri

"Tutustu perheesi tarinoihin ja historiaan paremmin. Perheesi historia vaikuttaa sinuun monella tavalla.  Tietoisuus sukusi historiasta auttaa sinua ymmärtämään itseäsi. Sukutuntemus myös lähentää sinua sukusi kanssa. Kortti kehottaa muistelemaan vanhoja asioita, jotka voisivat liittyä nykytilanteeseesi. Puhdistaudu vanhoista energioista esimerkiksi puhumalla jollekin uskotullesi.  Tärkeintä aikaa elämässäsi on kuitenkin nykyisyys, joten älä kuluta liikaa aikaa menneisyydessä. Joka tapauksessa sukusi historiasta oppiminen auttaa sinua nauttimaan itsestäsi nykyisyydessä enemmän."

***
Ihanaa päivää!

tiistai 4. kesäkuuta 2024

 Huomenta!

 

KUOLEMA

 

-Kuolema ja ylösnousemus, vanhoista pauloista vapautuminen, ulkoiset muutokset-

Kuoleman kortti ei merkitse yleensä fyysistä kuolemaa. Tavallisesti se viittaa radikaaliin ulkoiseen muutokseen. Vanhojen suhteiden on hajottava, päätyttävä. Siihen voi liittyä kipeitä kokemuksia, mutta kortin nostaminen merkitsee valmiuksiasi tähän. Irtipäästäminen vapauttaa sinut, vaikka vaikeaa se voi olla. Kuolema näyttää kahdet kasvonsa: ne, jotka tuhoavat ja repivät hajalleen ja ne, jotka vapauttavat sinut vanhoista, liian sitovista, elämänkielteisistä siteistä. Riippuu omasta asenteestasi, kumpi näistä toteutuu.

Korttia hallitsee luuranko, joka on valmiina niittämään viikatteellaan. Luuranko on erittäin jännittyneessä, vinossa asennossa. Se on käynnistämässä muutosta. Kortin alaosassa olevan skorpionin pyrstö on valmiina pistämään. Lumpeen ja pyhän liljan kukat ovat kuolemaisillaan siihen mutaan, josta ne kerran saivat ravintonsa.

Olet nyt valmis tekemään elämässäsi tarvittavat muutokset. Hyväksy se tuska, joka saattaa seurata vanhan menettämistä.

Millaisissa aikansa eläneissä suhteissa tai tilanteissa yhä roikut?

Kuole ennekuin kuolet.

Pystyäksesi todella elämään yltäkylläisyydessä sinun on joka hetki oltava valmis luopumaan siitä, mikä on mennyttä; minkä olet jättänyt taaksesi.

***

Mukavaa päivää!

sunnuntai 2. kesäkuuta 2024

Ukkostaa

Ukkonen, mikä ihana luonnonilmiö. Nyt ukkostaa, juon aamukahvia ja tämän päivän kortti Siunaukset kertoivat minulle juuri sen mitä minä tarvitsen. Iloitse pienistä asioista. Niinhän minä yritän. On pimeää, sataa kaatamalla. Luonto viheriöi ja nurmikko suorastaan räjähtää tämän jälkeen kasvamaan.

Eilen kävin pitkästä aikaa lenkillä. En ole lenkkeillyt pitkään aikaan, liki kolmeen viikkoon ja sen kyllä huomasi. Nyt kun kävin taas, oli oloni loistava. Tänä aamuna silti painoni oli taivaissa. Kiitos ruokatottumusten. Tietysti nämä helteetkin turvottavat, mutta eiköhän suurin syy ole siinä mitä suustaan alas laittaa.

Olen katsonut Farmi- ohjelmaa. Siinä Veeti Kallio vaikuttaa olevan todellinen zen- tyyppi ja mieleeni tulikin hänen viisautensa; vaikka aamulla vituttaisi kuinka ja olisi huonolla tuulella, mieltä voi viritellä parempaan suuntaan, ihan kuin kitaraa. Vaikka en mikään musikantti olekaan niin silti saan tästä ajatuksesta kiinni. Minuakin ahdisti nyt kun heräsin. En tiedä mikä. Rutiininomaisesti keitin kahvia ja luin aamun lehden. Pikkuhiljaa virittelin itseäni parempaan päin. Tämän jälkeen tein nettiostoksia ja nyt olen täällä. Kirpputorit aukeavat kymmeneltä, jospa käyn sielläkin kun en ole vähään aikaan käynyt.

Antti auttaa minua. Niin hän lupasi. Antti Heikkilä nimittäin kartoitti olenko riskiryhmässä saamassa diabeteksen. Taidan olla. Katsotaan mitä muuta sanottavaa hänellä on. Netti on oikeastaan pullollaan kaikenlaisia apu- ja tukisivuja. Kun paino nousee, tilaa valmennus. Kun masentaa, hae vertaistukea. Jne. jne. jne.

Taidan tehdä aamukamman. Kovasti odotan kesälomaani. Laskin että 18 TYÖpäivää on vielä jäljellä. Eiköhän se suju kuin tanssien. *Kröhömmmmm*

 Ukkonen – tapoja ja uskomuksia 

Kuva: Alexander Granholm @ Flickr / Creative Commons BY-2.0

Pyhäpäivä

 

Siunaukset

Kun pyydät yksisarvisia käyttämään sinua niiden siunausten kanavana, ihmeitä voi tapahtua. Tämä kortti muistuttaa sinua siitä, että säteilisit yksisarvisten siunauksia ympärillesi ja huomaisit sen, mitä elämääsi ilmestyy.

Voimalause: Lähetän tänään kaikille ja kaikelle yksisarvisten siunauksen!

***

Ihanaa päivää!

lauantai 1. kesäkuuta 2024

Kesäkuun teemakortti

 Huomenta!

 Kesäkuun kortiksi nousee SAUVOJEN PRINSSI

 
-Kiihkeys, kukoistava rakkaus, intuitiivinen luovuus, pois pimeydestä, valoon-

Tämä kortti edustaa positiivista miehistä voimaa, jonka avulla voi saavuttaa asetetut päämäärät ja unelmat. Sauvojen Prinssi on voittanut oman pelkonsa. Hän on maskuliininen johtajahahmo, joka osaa kunnioittaa myös feminiinistä energiaa. Hän on elämänmyönteinen, luova ja huumorintajuinen ja tietää, miten toimia vaikeissakin tilanteissa.

Sinulla on kaikki mitä tarvitset! Älä anna minkään pidätellä itseäsi! Älä anna vauhtisi hidastua! Elämä on valmis ottamaan sinut vastaan. Luota rajattomiin luoviin kykyihisi.

Mitä haasteita elämässäsi on tällä hetkellä?

Opi katselemaan maailmaa sydämesi silmin - huomaat että maailmasi muuttuu ja avaa sinulle rajattomasti mahdollisuuksia.

Yhdistän voimani rakkauteen!
Rakastan elämää ja elämä rakastaa minua!

***

Kesäistä kesäkuuta!