maanantai 2. tammikuuta 2012

Vuositarot 2012

Teinpä vuodelle 2012 tarot-tulkinnan. Pöytä oli varsin mielenkiintoinen. Siihen nousi ainoastaan kaksi suuren arkanan korttia, mutta peräti neljä naispuolista hovikorttia ja yksi miespuolinen hovikortti.

Vuoden teema: Miekkojen Kuningatar


"Kuningatar on usein vanhempi naishenkilö (30+ tai hyvin kypsä nuori nainen) joka on saanut jo paljon aikaan. Kypsyys ja pätevyys ovat esillä." 


Selkeydellä, avoimuudella ja aitoudella raivaat ne esteet, jotka tähän asti ovat estäneet sinua saavuttamasta aitoa täyttymystä.

Talven kortit: tammikuusta maaliskuuhun
 
Vasemmalta: Maalis- helmi ja tammikuu 2012

TAMMIKUU: Miekkojen 6, Tiede

"Kuljet rauhallisempaa aikaa kohti. Surua tai haikeutta on ilmassa. Matkat ja muutto kauas voivat olla mahdollisia. Matka voi olla henkinenkin. Harmonia palaa. Kun olet kokenut raskaita aikoja, tämä kortti lupaa parempaa tulevaa."

Kun mieleesi laskeutuu hiljaisuus, voit oivaltaa asiat uudella ja syvällisemmällä tavalla.

 HELMIKUU: Lanttien 5, Huoli

"Huolta raha-asioista tai terveydentilasta. Sinulla voi olla vaikea taloudellinen tilanne mutta älä murehdi sillä apu on lähempänä kuin huomaat. Kiinnitä siis huomiota merkkeihin ja seuraa niitä."

Jotta elämäsi voisi olla huolettomampaa ja tasapainoisempaa, sinun on lakattava murehtimasta sitä, minkä olet jättänyt taaksesi.

MAALISKUU: TÄHTI

"Elämääsi on tulossa uutta toivoa. Ajatukset selkiintyvät ja kirkastuvat. Inspiraatio, paraneminen. Kortti näyttää ajasta jolloin sinun on luotettava toivoon ja sisäiseen tunteeseen sillä et vielä näe kaikkea kovin selkeästi vaikka pikkuhiljaa asiat alkavatkin kirkastua. Tähtitaivaalla tähdet valaisevat tiesi, mutta et näe yhtä selkeästi kuin keskellä päivää. Luota kuitenkin tähtien valoon ja tiedä että kohta alkaa aurinkokin jälleen paistamaan ja kaikki kääntyy parhain päin. Aina on toivoa."

Se, mihin sisäisesti suuntaat energiasi, ilmenee myös ulkoisessa elämässäsi.
 
Kevään kortit: huhti- ja toukokuu

HUHTIKUU: Maljojen 6, Mielihyvä

" Menneisyyden kaipuuta, viattomuutta, lapsenomaista jakamista. Voi olla että elät liikaakin menneisyydessä. Joku menneisyydestä voi kuitenkin tulla tuomaan sinulle iloa ja lapsenmielistä onnea päiviisi."

Nauti itsestäsi ja elämästäsi, ennen kaikkea myös tunteistasi, eroottisuudestasi, seksuaalisuudestasi. Harjoittele nauttimisen taitoa!

TOUKOKUU: Lantit 8, Varovaisuus

" Ahkera ja keskittynyt työ tuottaa tuloksia. Sinun tarvitsee ehkä olla vieläkin järjestelmällisempi. Mutta menestystä tulee kärsivällisyyden kautta. Opit uusia asioita. Voi merkitä uuden alan vaihtoa tai koulutuksen alkamista."

Tee kaikki, mitä tehtävissä on! Mutta hellitä sitten luottaen, että elämän virta vie sinua parhaaseen mahdolliseen suuntaan.

Kesän kortit kesäkuusta elokuuhun:
Vasemmalta: elo- heinä- kesäkuu

KESÄKUU: Sauvojen Prinsessa

"Prinsessat ovat sanansaattajia, usein viittaa lapseen tai nuoreen. Epäkypsää suunnitelmaa. Tuo hyviä uutisia, kirjeen tms. Hän edustaa luovuutta ja innostusta."

Kun voitat pelkosi, saat voimaa ja varmuutta joita tarvitset täyttääksesi hartaimmat toiveesi.

HEINÄKUU: Lanttien Kuningatar

"Viittaa naiseen joka on hoivaava, mutta samalla hyvän liikevaiston omaava, hän on luotettava ja pitää perhettä tärkeänä."

Takanasi on pitkä, vaivalloinen matka. Nyt sinun on aika levähtää ja nauttia niistä lahjoista, joita elämällä on sinulle annettavana.


ELOKUU: INTOHIMO

" Sisäistä voimaa. Kärsivällisyydellä ja henkisellä voimalla peitotaan haasteet. Mielenvoimaa. Hallitse halusi ja saat uutta voimaa tilanteen kautta. Kortti opettaa luottamaan sisäiseen voimaan sillä fyysinen voima ei auta tilanteessa johon tämä kortti nousee. Pysy siis vahvana ja luota omiin kykyihisi. Älä turhaan kiirehdi, sillä myös kärsivällisyys on sisäistä voimaa jota tarvitaan."

Luota voimaasi ja elämänhaluusi. Tästä sisäisestä lähteestä saa alkunsa kaikki se, minkä voit maallisessa elämässä kokea menestyksenä ja täyttymyksenä.


Loppuvuosi syyskuusta joulukuuhun


Vasemmalta: joulu- marras- loka- syyskuu


SYYSKUU: Sauvojen Kuningatar

"On usein hyvin intuitiivinen, luova ja jopa selvännäköinen. Hänellä on taito vetää ihmisiä puoleensa."

Hyväksy syvältä ravistelevat, ehkä tuskallisetkin elämänmuutokset. Niidenkin tehtävänä on viedä sinua lähemmäksi sisäistä täyttymystäsi.


LOKAKUU: Maljojen Ritari

Pyödän ainoa miespuolinen hovikortti. "
Ritari kuvastaa usein nuorta miestä (yleensä 18-30 v.) Hyökkäävä taipumus löytää omat voimavaransa ja käyttää hyväkseen juuri oman elementtinsä apukeinoja. On runollinen ja romanttinen. Hän voi opettaa rakkaudesta paljonkin, muttei pysty niinkään sitoutumaan, koska ei ole siihen vielä aivan kypsä."

Suhteet sydäntäsi lähellä oleviin ihmisiin ovat nyt tärkeällä sijalla matkatessasi kohti todellista menestystä ja täyttymystä. 


MARRASKUU: Miekat 8, Häirintä

"Rohkeus puuttuu. Pelko on jähmettänyt paikalleen. Avuttomuuden tunne. Onko sinut aivopesty ajattelemaan ettet pysty tai osaa? Sinä osaat ja pystyt vapauttamaan itsesi tästä tilanteesta. Ratkaisu on itseasiassa aika yksinkertainen. Vapauta itsesi turhista kahleista."

Kaikki, mikä heikentää sinua - kielteiset ajatukset, tunteet, tilanteet tai ihmiset - estää menestystäsi.


JOULUKUU: Miekat 10, Tuho

" TAkana on takaisku ja pettymys. Mahdollisesti jonkun toisen ihmisen aiheuttama. Itse kuitenkin otat asian liiankin syvälle itseesi ja näin tilanne satuttaa enemmän kuin todellisuudessa olisi tarvetta. Pahin on ohi. Päästä irti tilanteesta täysin niin pääset jälleen jaloillesi ja huomaat auringon nousevan uudelleen. Voi merkitä suhteen päättymistä tai jotain muuta henkisesti ja fyysisestikin rankkaa kokemusta."

Anna tuloksettomien toimintatapojesi ja harhakuvitelmiesi tuhoutua. Totuus vapauttaa ja johtaa sinut sen luo, mitä todella tarvitset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)