keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Yksisarvisten viestit keskiviikoksi, tee loppuun se, minkä olet aloittanut

Nostin kaksi korttia tänä sateisena keskiviikkoaamuna. Tammikuun alkupäivinä on vähän härkäviikkojen tunnelmaa ja nämä ihanat Yksisarviset ovat niitä ilon ja valon tuojia tähän harmauteen.
Otin molemmista pakoista yhden kortin ja sain kaksi vihjettä tähän päivään.
Ensimmäinen on:

 Finish What You’ve Started – Tee loppuun se, minkä olet aloittanut

"Olet aloittanut jotain tärkeää, ja nyt on aika tehdä se loppuun. Aloittaessasi jonkin projektin tunnet itsesi innostuneeksi, koska se on jotain uutta ja erilaista. Tämä innostus antaa sinulle paljon energiaa ja haluat siksi panostaa siihen paljon aikaa.  Innostuksen laantuessa mielenkiintokin laantuu ja projekti saattaa jäädä kesken.
Kun sinulla on useita keskeneräisiä projekteja mielesi on pirstoutunut. Tämä kortti kehottaa sinua tekemään loppuun sen, minkä olet joskus aloittanut, tiedät kyllä minkä. Loppuunsaattaminen saa olosi tuntumaan paremmalta, ja se auttaa sinua saavuttamaan laajempia päämääriäsi."



Voisiko osuvampaa korttia enää tulla? Sukujuureni ovat karjalasta ja mummoni usein sanoo että olen tyypillinen karjalainen nainen, sillä teen montaa käsityötä kerralla. Minulla on ristipistotöitäkin kesken jokaiselle vuodenajalle yksi ja varmuuden vuoksi pari muuta vielä työn alla...Samoin pari tilkkutyötä odottavat loppusilausta, joista toinen on vaivalloisempaa käsintikkausta. Siis nämä tulivat ensimmäiseksi mieleeni. Sitten on tietysti muilla elämän osa-alueilla vähän kaikki ihanasti rempallaan. Ryhtiliike siis! Tomera Tammikuu!!!


Toinen kortti muistuttaa, että kaikkea ei saa ottaa liian vakavasti; NAURU!





Mikä ihana kortti; punamekkoinen tyttö tanssii yksisarvinen vierellään ja valkoinen kissa seuraa tapahtumia puun juurella.

" Yksisarviset rakastavat naurua ja onnellisuutta, joten ota asiat tänään kevyesti. Tee jotakin sellaista, mikä täyttää sinut ilolla tai tapaa iloisia ja pirteitä ystäviä. Tämä kortti muistuttaa sinua siitä, että nauraminen kohottaa värähtelytaajuutta ympärilläsi ja houkuttelee yksisarvisia luoksesi."


VOIMALAUSE: Suhtaudun haasteisiini kevyesti.

Toisin sanoen; haasteisiin voi suhtautua ilolla ja valolla ja silti saattaa asiat päätökseen.

Valoistaa keskiviikkoa jokaiselle, sateesta huolimatta!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)