perjantai 9. elokuuta 2013

Ei pöllömpi perjantai.

Arvaattekin varmaan, että luvassa on MUUTAMA pöllöesittely :-)

Pöllö Kesäkeitto
Tähän pöllöön ostin valkovihreän pohjakankaan uutena; samoin vihreät silkkinauhat. Pöllö on aika kesäisen värinen ja nimesin sen Kesäkeitoksi. Pöllön erityisyys on käsin ommeltu nokka, sillä Kesäkeitosta meinasi tulla nokaton. :-) Siivetkin on vähän erillätapaa kuin muilla.

Tähtipöllö
 Tähän pöllöön ostin kankaat samalla kuin Kesäkeittoonkin. Tähtikuvioisesta kankaasta tuli heti mieleen eräs Pikku Prinssi lähipiiristä, joten voipi olla että Tähtipöllö lähtee vielä hänen luokseen kokemaan tähtihetkiä. Silkkinauhat ovat tummanharmaat ja siniset. Täytyypä sanoa että jos siivet olisivat jonkun muun väriset, kuin punaiset, olisi pöllön tyyli aivan eri. Pitäneepä vielä kokeilla jotain toista yhdistelmää, niin tähdet tulisivat paremmin esille.

Reggae OK. Pöllö


Tämä pöllö on Reggae OK tunnelmissa. Siivet tuovat mieleeni pumpernikkelit ja silmät ovat suuret ja mustat. Kangas on mustapohjaista puuvillaa, jossa on riemunkirjavat kukkaset. Toimii ainakin tämän tyyppisessä työstämisessä.

Violetti pöllö
Tähän pöllöön käytin mieluista Marimekon joulukangasta, kultalilaa joka etukappaleissa näkyykin. Pöllö on kovin mausteinen ja vähän itämaisen värinen. Tykkään kyllä näin syksyä odotellessa. :-)











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)