lauantai 24. elokuuta 2013

Mandalahaaste: Mandala 31

Löysin uuden ja mielenkiintoisen haasteen. Mandalahaasteen.

"Mandala 31. haasteena on, että etsit ja teet oman STONEHENGESI, eli oman henkisen paikkasi, pyhän paikkasi, hiljentymispaikkasi, - tapasi, ihan miten haluat haasteen nähdä."






Tässä on minun Stonehengeni. Kotini lähistöllä on luonnonomainen harju, jossa pääsen lähestulkoon englantilaiseen nummi- tunnelmaan. Kuva on otettu hyvin harmaaseen aikaan ja se sopii hyvin tähän voimapaikkaani, sillä olen usein saapunut paikalle varsin synkissä tunnelmissa. Jotain taikaa paikassa on, sillä siellä on hyvä hengittää, maisemat ovat avarat ja ajatus lentää. Paikka voimaannuttaa! Ja usein sieltä kotiin tullessani olen kuin eri ihminen :-)

Vasemmalla alakulmassa on syksyllä otettu valokuva oman voimapaikkani koivun katveesta. Tältä näyttää voimapaikasta katsottuna.

Oikealla alakulmassa on kotipihani keskiössä oleva pyöreä kukkapenkki, jonka keskellä istuu musta kissa. Musta kissa tutkailee pihaympäristön tapahtumia. Nyt ekstrana se on saanut ympärilleen kesäisen kukkaseppeleen. Ehkä elämä ei olekaan niin synkkää?

Auringon sijaan laitoin kuvan keskelle ylös kellon, sillä sitä tuijotan tämän tästä. Olenko kellon orja? Valitettavasti tässä yhteiskunnassa olen.

9 kommenttia:

  1. Onpa upea paikka! Tuolla kyllä huolet haihtuvat. Tulee tosiaan mieleen Englannin nummet.
    Kuvassasi on monta mandalaa, on kissamandala, on kellomandala ja vielä kivimandala. Taitaa joku nähdä enemmänkin.
    Tervetuloa mandaloita rakentamaan ja piirtämään, kiva saada uutta porukkaa.

    Tätä kirjoittaessani silmäni osuvat koko ajan sivupalkin mielenkiintoisiin aiheisiin. Sinut on kyllä laitettava seurantaan ja palattava lukemaan noita kiinnostavia juttuja.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Uuna ja tervetuloa sivuilleni :-)

    Haasteet ovat kyllä hauska juttu ja avaavat ovia vähän joka puolelle minne haluaa. :-)

    VastaaPoista
  3. Voimapaikassasi ajatukset tuulettuvat hyvin, kivellä on varmaan hyvä istua, mieli rauhottuu. Kukkamandlaa vartioi ihana kissa, kello köy ja sen perässä on riennettävä, vaikka usein toivoisi sen hetkeksi pysähtyvän.
    Tervetuloa mukaan haasteeseen!

    VastaaPoista
  4. Nummien tunnelman myös tavoitan.
    Varjoisat ja aurinkoiset päivät ajanrattaassa kiertävät.
    Kiva pohtimaan laittava mandala, tässä on paljon sisältöä.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Paikka on kyllä ihana. Ehkä vielä joskus pääsen ihan oikeillekin nummille ilmaa hengittämään :-)

      Poista
  5. Hieno ja kaunis on tämä hiljentymispaikkasi, tässä todellakin on nummien avaruutta, tuulta ja suojaisia varjoja... monta erilaista mandalaa kauniisti yhdessä kollaasissa. Kello oli myös minulla mielessä, mutta nyt jätän sen omastani pois, se on yksi hieno aihe:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Paikka on todella voimaannuttava. Ja mitä aikaan tulee, niin.... ;-)

      Poista
  6. taitaa olla niin että lähes kaikilla on joku paikka luonnossa joka kutsuu yhä uudelleen, minulla oli n lapsena ja nuorena sellaiset lehdot, niissä syntyi aina runoja tai kuvia. näin tässä lollaasissa monta mandalaa, yhdessä nämä ovat kesäajan muistoja..

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)