maanantai 24. elokuuta 2015

Alkuviikon vinkeet

Huomenta!

Onpa taas vierähtänyt tovi, että olen kyennyt tänne postailemaan. Aloitin työt viime viikolla liki seitsemän viikon lomailun jälkeen, joten aamut ovat menneet.....hhmmm...yhdessä hujauksessa!

Mutta nyt olen tuonut tarot- korttini mökiltä kotiin, ne perinteiset, joten nyt katson kolmen kortin kimaran, miltä kaikki nyt näyttää!

Lähimenneisyys: Lantit 8. varovaisuus


-herkkyys, hellyys, toisen huomioiminen, rakastava huolenpito, sisäinen ja ulkoinen kukoistaminen-

Se mikä sinussa on puhkeamassa kukkaan, on harvinaisen kaunista ja herkkää. Anna sille sen tarvitsema suoja ja vahvistus. Sinun ei tarvitse pakottaa mitään! Kaikki kehittyy oikealla ajallaan.

" Ahkera ja keskittynyt työ tuottaa tuloksia. Sinun tarvitsee ehkä olla vieläkin järjestelmällisempi. Mutta menestystä tulee kärsivällisyyden kautta. Opit uusia asioita. Voi merkitä uuden alan vaihtoa tai koulutuksen alkamista."

Tee kaikki, mitä tehtävissä on! Mutta hellitä sitten luottaen, että elämän virta vie sinua parhaaseen mahdolliseen suuntaan. 

***

Tämä hetki: Aurinko

 
"Erittäin suuri luova energia, tietoisuus, tyydyttävä rakkaussuhde, viisaus, henkisyys."

 Toiveittesi täyttäminen on mahdollista tässä ja nyt. Rentoudu ja antaudu tanssiin. Oikeat kumppanit löytävät toisensa."

"Kortissa on kaksi lasta, joilla on perhosen siivet; tanssii vihreällä luovuuden vuorella. He kuvaavat naisen ja miehen välistä vapautunutta suhdetta. Saavutettu vapaus ilmaistaan hurmioituneena ilona ja innostuksena. Kaikki energia voidaan käyttää nyt  yhteiseen luovaan prosessiin. Sitä ei enää tuhlata valtataisteluun, mustasukkaisuuteen tai rajojen asettamiseen."

Olen tasapainossa jumalallisen Valon kanssa, joka täyttää minut ja ohjaa minua.
***
 
Lähitulevaisuus: Maljojen Ritari


 

Ritari kuvastaa usein nuorta miestä (yleensä 18-30 v.) Hyökkäävä taipumus löytää omat voimavaransa ja käyttää hyväkseen juuri oman elementtinsä apukeinoja. On runollinen ja romanttinen. Hän voi opettaa rakkaudesta paljonkin, muttei pysty niinkään sitoutumaan, koska ei ole siihen vielä aivan kypsä."

-veden tulielementti, antautuminen rakkaimmille, kyky antaa, korkeamman tunnetason saavuttaminen, henkisesti tärkeät suhteet- 

Suhteet sydäntäsi lähellä oleviin ihmisiin ovat nyt tärkeällä sijalla matkatessasi kohti todellista menestystä ja täyttymystä.  

Kaipaat tiivistä kanssakäymistä ja vuorovaikutusta samanmielisten ja samalla tavalla ajattelevien ihmisten kanssa.

Kuinka voit rikastuttaa vuorovaikutusta ihmissuhteissasi?

Etsi todellista perhettäsi, yhteisöä, jossa tunnet olevasi kotonasi. Siellä voit olla yhteydessä ihmisiin kaipaamallasi tavalla.
***
Aurinkoa ainakin on luvassa, mielin määrin! Tänään ja huomenna on siis vielä hellettä. Niin ovat meteorologit meille luvanneet. Olen aloittanut itsekseni uuden koulutuksen. Se on NLP:n perusteet ja pitänee sanoa että tämä verkkokurssi on ainakin haastanut minut. Se perustuu nimittäin pitkälti äänitteisiin ja minä kun olen tottunut lukemaan, niin en millään jaksaisi kuunnella niitä "jaarituksia". Vai voisiko olla, että NLP ei ole ollenkaan minun juttuni? Kuka tietää...??? Toinen viikko vasta menossa...

NLP:stä huolimatta, nautitaan aurinkoisista päivistä ja lämmöstä!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)