sunnuntai 9. elokuuta 2015

Pyhäpäivän Pakanakissat

Hyvää aamupäivää!

Terveisiä mökiltä. Aurinko paistaa niin taivaalla kuin mielessänikin, niin innostuin katsomaan kortit Pagan Cats- pakasta tälle päivälle ja miksei vähän huomisellekin.

Lähimenneisyydessä vaikuttaa SAUVOJEN 5.


"Trying to work together, with mixed results."

Hurjaa menoa ja tuollaista juuri viime viikkoni oli. Etenkin henkisesti. Iso rotta on kaiken keskiössä ja siitä tapellaan. Mitä isot edellä,sitä pienet perässä. Kukahan sen lopulta saa?

***
Tämä hetki: TUOMIO

"Hearing a call that pulls you out of an old, deal situation into a new one, often with a spiritual aspect. Being invited to free yourself and live at a higher level."


Kuvahaun tulos haulle tarot of pagan cats judgement
Kuvahan on melkein kuin meidän terassilta. Tähtitaivas, ja pimeys. Kissa on piirtyneenä tähdistöön. Upeaa. Viherkasveja ja kukkasia on runsaasti, taikavettä, tikari ja malja sekä jokin loitsukirja. Nyt tehdään taikoja. Kissa katsoo parvekkeen raosta ulos pimeyteen. Mitähän hän näkee?
 ***

Lähitulevaisuus: HALLITSIJA
 Kuvahaun tulos haulle tarot of pagan cats emperor

Nyt on arvot kohdallaan. Kuninkaallisen punaisen taustalla seisoo laatikoston päällä komea kissa kruunu päässään. Laatikosto tai koroke on koristeltu hienosti erilaisin symbolein. Mitähän hän näkee? Rauha on laskeutunut.

"Building structures and processes to encourage efficiency, prosperity, and stability. Decisions are made for the greater good, intending to benefit as many as possible."

Ihanaa Pyhää Sinulle!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)