tiistai 8. syyskuuta 2015

Kiikkerä

Voi miten hauskaa suomen kieli onkaan! Miettikää nyt sanaa kiikkerä. Suorastaan suloinen ja metka sana :-) Joku tuoli voi olla vähän kiikkerä. Kotona meillä on pirttipöytä ja siinä pitkät penkit. Penkki ei varmaankaan voi olla kiikkerä, mutta kyllä sen kanssa on moni isokin mies kaatunut, kun on istahtanut liian lähelle penkin päätyä. Siinä käy helposti niin että toinen pääty nousee ylös!

Kanootti voi olla kiikkerä ja kiikkerään kanoottiin on haastellista mennä. Kanootilla on upea meloa niin joessa kuin järvessäkin. Entäpä merellä sitten?! Onpa sitäkin tullut joskus kokeiltua.

Olen lasten parissa töissä, joten meillä on kiikkeriä tuoleja vaikka muille jakaa. Se on jännä, miten lapset eivät pysy vielä tuoleillaan kun motoriikkakaan ei ole kunnolla kehittynyt. Tai sitten on vaan vauhtia liikaa! Oikein kiikkeriin tuoleihin laitamme kumisen tyynyn. Se rauhoittaa kummasti housuissa olevia muurahaisia. Kunhan sen kiikkerän tyynyn päällä pysyy. Kaikki muuttuu kiikkeräksi, kun pienet jalat ei ylety maahan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)