perjantai 30. elokuuta 2019

Rakkaus!

Huomenta!

Tämän päivän Yksisarviskortti kertoo, että Rakkaus parantaa aina vihan:





Love Heals Fear Rakkaus parantaa vihan
Rakkautesi voima voi auttaa kiusaajia ja vihaisia ihmisiä olemaan vähemmän peloissaan. Vihaiset ihmiset ovat todellisuudessa peloissaan, ja suuttumalla tällaiselle ihmiselle saat hänet vielä pelokkaammaksi.  Voit parantaa vihaa rakkautta täynnä olevilla ajatuksillasi. Yritä nähdä kaikessa hyvää, ja ymmärrä, että kaikki haluaisivat olla onnellisia. Rakkaus on paras suojelijasi, ja sisäinen äänesi auttaa sinua tunnistamaan rakkauden, joka meissä kaikissa asuu. Rakkaus pitää sinut voimakkaana, tapahtui mitä tahansa.
 ***

Voi tämä on niin lohdullista. Minä lamaannuin eilen. Pelottaa.

Rakas mökkimme on nyt myynnissä, ja pelkään että rauhan tyyssija on kohta muisto vain. Olemme vuokranneet sitä vuosikausia ja tietysti meilläkin saattaa olla mahdollisuus se ostaa, mutta lieneekö tässä kohtaa järkevää... Ensin pitäisi saada isompi koti ja vasta sen jälkeen keskittyä näihin elämän luksusasioihin. Mutta kävi miten kävi, kaikella on tarkoituksensa. Pidinhän minä meidän edellisestäkin mökistä todella paljon ja oli suuri suru kun vuokrakausi päättyi. Kaksi viikkoa taisi olla niin tämä nykyinen oli jo kiikarissamme. Ja tämä nykyinen oli paljon parempi kuin edellinen! Mutta, kun ei ole oma niin ei ole oma. Se on vuokralaisena aina tämmöistä pirullista, kuin linnunselässä olisit.

Tänään töiden jälkeen lähdemme mökille. On venetsialaiset. On luvattu upeaa ilmaa! Ihanaa! Oli miten oli, vastaan otetaan.

Rentoa ja leppoisaa viikonloppua sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)