lauantai 14. syyskuuta 2019

Tumma päivä?

Huomenta!
Tänään korteista nousee LANTTIEN 7. EPÄONNISTUMINEN

  -rajoittuneisuus, kohtaloon alistuminen, epäröinti, ylitsepääsemättömiltä näyttävät esteet, luhistumisen pelko-
    
Virheiden tekemisen pelko liittyy tässä liiketoimintaan, raha-asioihin, fyysiseen kuntoon ja/tai terveyteen.
 

Riikinkukon sulkien väritystä muistuttava sinisenmusta tausta on osoitus siitä, että pelko ja kauhu syntyvät ihmisen ajatustasolla eivätkä välttämättä heijasta fyysistä todellisuutta. Näiden kahden tason välillä on kuitenkin merkittävä yhteys. Negatiiviset odotukset ovat voimakkaita ajatusmalleja. Jos niitä ruokitaan - joko tietoisesti tai tiedostamattomasti - tarpeeksi pitkään, ne voivat todella myötävaikuttaa pelkäämäsi tilanteen syntymiseen. Sama tietenkin pätee myös myönteisiin ajatuksiin ja odotuksiin. Synkät ja pelontäyteiset odotukset estävät kykyäsi käsitellä asioita. Sinun pitäisi nyt huolella tarkastella näiden odotuksien sisältöä ja laatua. 
 
Tämä kortti antaa sinulle vihjeen, joka kannattaa ottaa vakavasti. Tiedostettu tai tiedostamaton pelko on olemassa. Nyt sinun on aika tunnustaa, havaita ja hyväksyä pelkosi. Nämä ovat välttämättömiä askeleita pelon voittamisessa, siitä irtipäästämisessä ja myönteisemmän asenteen luomisessa. Elämänmyönteiset ajatukset ja asenteet antavat elämälle arvon kaikessa sen kauneudessa ja runsaudessa. Ne luovat energian, jonka avulla voit muuttaa odottamasi epämiellyttävät kokemukset iloisiksi tapahtumiksi. Minulla on rohkeutta uskoa, että kaikki elämässäni tapahtuu minun parhaakseni.
 
Nykyinen suuntasi saattaa johtaa epäonnistumiseen! Tutki, miten sinun olisi kenties muutettava ajattelu- ja toimintatapojasi.

***


Mukavaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)