torstai 13. helmikuuta 2020

Kirppistelyä

Pitkästä aikaa laitan tänne muutaman löydön, jonka olen kirpputoreilta löytänyt.

Tämä ensimmäinen astiakuivain on vähän samanlainen kuin lapsuudenkodissani oli. Olen pitkään etsinyt tätä mökille, ja tässä se nyt on. Hintaa oli 2,- Ihanan retro. Toki tänään näin samanlaisen myynnissä, se oli kylläkin oranssi. Se olisi maksanut vain 10 senttiä, mutta en sitten ostanut toista. 

 Nyt on hyvä kuivata veitset ja haarukat - ihan niinkuin ennen vanhaan.



Tässä on taas muutama Pentikin lautanen. Nämä kaksi isompaa ovat mukavan isoja tarjoiluun ja kaksi seuraavan kokoista myös ihan ookoo. Tämä punaruskea väri ole kyllä yhtään minun makuuni, mutta se ei haittaa. Pakko ostaa kun halvalla sai. Erityisen viehättynyt olet tähän sinertävään isoon Pentikin lasilautaseen. Tosi kivan värinen.




Om nom nom, turkoosi tuo mieleeni kevään. Ja juuri tänään on kevätaurinko ihanasti paistanut! Mahtavaa! Tämän söpön kiinalaisen kulhon ostin muistaakseni eurolla. Ei ollu palijo. Ihana kulho.
I love it.


Viimeisenä muttei vähäisempänä Uusi Mökkikirja/ Liimakirja/ Kotikirja. Näitä aina välillä ostan kun askarteluinto iskee. Tämä on hieman pienemmän kokoinen kuin mökillä oleva Mökkikirja, mutta eiköhän tänne jotain ihanaa saa tallennettua. Kaksi euroa maksoi tämä.

Sivut odottavat valkoisina tekijäänsä. Koska aloitetaan?

1 kommentti:

  1. If you're trying to lose kilograms then you have to jump on this totally brand new custom keto diet.

    To create this keto diet service, certified nutritionists, fitness couches, and professional chefs joined together to provide keto meal plans that are productive, convenient, money-efficient, and delightful.

    Since their first launch in 2019, thousands of people have already completely transformed their body and well-being with the benefits a proper keto diet can provide.

    Speaking of benefits: in this link, you'll discover 8 scientifically-certified ones provided by the keto diet.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)