lauantai 24. huhtikuuta 2021

Kirpputorilla

 Pitkästä aikaa kävin kirpputorilla, sillä pienemmällä, mutta kävin kuitenkin. Vein matot pesulaan ja siinä odotellessa oli aikaa.

Jotenkin ahdisti kaikki se roina. Siis ihan p***kaa ihmiset myyvät, sanon minä. Mutta mutta, ostin sitten kaksi Kaj Frankin lasia. Toinen on turkoosi - ihan ehdoton suosikkivärini ja toinen on sinapinkeltaiseen vivahtava, mutta tykkään. Nämä olivat edullisetkin vielä. Naapuriloossissa pyydettiin tuplahinta näihin verrattuna.


Meillä on Maljojen Ritarin kanssa pieni lasiongelma. Meillä ei OLE juomalaseja tarpeeksi. Toki, emmehän käytä kuin yhtä lasia kerrallaan, mutta jotenkin niitä on aikojen saatossa vain mennyt rikki, enkä ole toistaiseksi ihastunut yhteenkään lasimalliin niin paljon että olisin kerännyt tai ostanut koko sarjan. Nämäkin lasit ovat minun makuuni liian pienet. Mutta menkööt.

3 kommenttia:

  1. Upeita löytöjä olet tehnyt. Totta. Joskus ihmettelen, miksi risoja leluja ja pilalle pestyjä vaatteita ei laiteta roskiin, vaan viedään kirpparille. ja hinnat on joskus mitä on. Upeat värit noissa laseissasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minäkin pidän kovasti tämän kaksikon värimaailmasta.

      Poista
  2. Kiitos samoin sinulle! Värit ovat minunkin makuuni.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)