keskiviikko 29. syyskuuta 2021

7 kortin kuvio

Tiedättekö sen tunteen, kun ei meinaa päästä sängystä ylös? Mikään ei huvita, pää on pöhkö, hiukset ovat likaiset ja suihkuunkin meno on ponnistus? Tänään minulla oli pitkästä aikaa sellainen olo. On ilman muuta selvää että töissä en tällä hetkellä ole. Kodin seinät kaatuvat päälle ja jokainen vaatekasa ahdistaa. Pyydän voimaa Yksisarvisilta. Niin usein teen kun en meinaa jaksaa kättäni nostaa. 

Pitkästä aikaa otan 7 kortin kuvion taroteista. Ne tuokoon myös voimaa ja sanomaa tähän hetkeen. Jaan tämän teille myös.

1. Menneisyys

Miekkojen Prinsessa


 

-avoin keskustelu, mullistavat muutokset, ristiriitojen kohtaaminen luovalla tavalla- pilvistä selkeyteen- mielialojen hallinta- kapina-
 
Prinsessa on matkalla kohti valoisampaa tulevaisuutta vihreässä puvussaan, jonka väri symboloi luovuutta. Hän tietää sisimmässään olevansa oikealla tiellä, eikä anna muiden mielipiteiden tai paheksunnan estää itseään. Prinsessan kapinallisuus synnyttää muissa mielenkuohuntaa ja moraalista närkästystä, mutta prinsessa tietää että hänen on kuunneltava omaa sisäistä ääntään. Hän suhtautuu ympäristöönsä välittömästi ja vilpittömästi ja ratkaisee eteensä tulevat ongelmat nuoruuden innolla. Energia on kevyttä, hän on kuin iloinen kulkuri, joka osaa nauttia elämästä. Kortti edustaa myös impulsiivisuutta, aktiivisuutta sekä uusien asioiden nopeaa omaksumista. Prinsessa on teräväkatseinen ja valmis ottamaan tilanteen vastaan sellaisena kuin se on. Hän ei ota arkisia ongelmia liian vakavasti.

Miekkojen Prinsessa kehottaa sinua nousemaan asioiden yläpuolelle, tekemään päätöksesi nopeasti sekä toimimaan tässä ja nyt. Kaikkiin asioihin ei tarvitse suhtautua kuoleman vakavasti. Arvosta parhaita puolia itsessäsi ja keskity ensin sellaisiin sinulle tärkeisiin asioihin, jotka on helppo ratkaista. Kun olet valmis, tulee sekin aika, kun voit käydä vaativimpien asioiden kimppuun. Älä aliarvioi kykyjäsi! Muista myös että nuorekkuus ei ole iästä kiinni!

"Ajatuksesi ja näkemyksesi saattavat ajoittain tuhota "pyhiä alttareita". Älä anna itsesi hautautua ilmassa lentäviin jätöksiin. Älä anna mielialojesi saada valtaa itsestäsi. Ole uskollinen todellisille ihanteillesi."

" Olen valmis ottamaan riskejä."

"Kapinani on positiivista, rakentavaa ja luovaa."

" En ota itseäni liian vakavasti."

2. Nykyisyys 

AURINKO



"Erittäin suuri luova energia, tietoisuus, luovuus, kumppanuus, lämpö, nykyhetkessä eläminen, tyydyttävä rakkaussuhde, viisaus, henkisyys."

Aurinko symboloi elämän energiaa, lämpöä, luovuutta, ystävyyttä ja yhteistyöhalua. Aurinko on inspiraation lähde ja se avaa mahdollisuuden kokea sisimmässä piilevät rajattomat voimavarat. Tämä kortti kuvastaa kykyä ilmaista sisäistä olemustasi täydellisesti ja luovasti. Aurinko ilmentää sisimmästä pulppuavaa perusvoimaa sekä tasapainoisia ja onnellisia ihmissuhteita. Kaikenlainen yhteistyö on tämän kortin erityissuojeluksessa!
 
Toiveittesi täyttäminen on mahdollista tässä ja nyt. Rentoudu ja antaudu tanssiin. Oikeat kumppanit löytävät toisensa."

"Kortissa on kaksi lasta, joilla on perhosen siivet; tanssii vihreällä luovuuden vuorella. He kuvaavat naisen ja miehen välistä vapautunutta suhdetta. Saavutettu vapaus ilmaistaan hurmioituneena ilona ja innostuksena. Kaikki energia voidaan käyttää nyt  yhteiseen luovaan prosessiin. Sitä ei enää tuhlata valtataisteluun, mustasukkaisuuteen tai rajojen asettamiseen.

Siivet symboloivat heidän yhdistynyttä luovuuttaan, kokemustaan liitosta suuren Valon palveluksessa. Nuo siivet kantavat heidät korkealle. He kokevat täyttymyksen joka hetki ja nauttivat siitä. Ei ole enää toiveita jostain tulevasta päämäärästä. Kaikki on tässä ja nyt ja niin on hyvä.

Olen tasapainossa jumalallisen Valon kanssa, joka täyttää minut ja ohjaa minua.

3. TULEVAISUUS


Valon säteet ympäröivät Maljojen kuningattaren olemusta. Hänet voi nähdä vain, jos katsoo hyvin tarkasti. Kuningattaren olemusta ei voi ymmärtää älyllisesti- se täytyy tuntea ja aistia. Hän on verhoutunut salaperäisyyteen. Mikäli haluat ymmärtää tämän salaperäisyyden, sinun täytyy mennä syvälle herkkyyden ja tunteiden maailmaan.

Tyyni järvi, jonka rannalla Kuningatar levähtää, heijastaa hänen kuvansa melkein täydellisenä. Kuningattaren ulkoinen säteily on heijastusta hänen syvimmistä tunteistaan. Hän on kosketuksissa omiin tunteisiinsa ja näyttää ne avoimesti ja aidosti. Hänen ympärillään olevat ihmiset eivät aina ymmärrä häntä, mutta se ei ole hänelle ongelma. Kuningatar ei tee kompromisseja tunne-elämässään. Jos hän tekisi niin, hänen täytyisi kieltää itsensä ja hän saattaisi menettää kauneutensa hehkun.

Tällä kortilla on yhteyttä äitiyteen, perheeseen ja kotiin.

Kun näytät tunteesi avoimesti, sinusta tulee kaunis. Ympärilläsi saattaa olla ihmisiä, jotka eivät ymmärrä sinua, mutta älä välitä siitä! On olemassa tarpeeksi muita, joiden kanssa voit jakaa tunteesi.

Luota tunteisiisi! Elä sopusoinnussa niiden kanssa!

Avoimuuteni ja elinvoimani tekevät minusta kauniin.

4. MITÄ TEHDÄ? 

Maljojen 10. täyttymys

-Tyydytys -täyttymys-säteily-muutos parempaan

10 maljaa ovat järjestäytyneet Elämän Puun muotoon. Kaikki on oikealla paikallaan täydellisessä tasapainossa. Tämä on syvän täyttymyksen kuvaus. Tämä kortti kuvastaa täyttymystä, elämäniloa ja yhdessäoloa. Viaton lapsenomaisuus ja kunnioitettava elämänviisaus yhtyvät tässä kortissa. Tämä kortti ilmentää sitä, että asioiden eteen ei tarvitse taistella. Kaikki toiminta ja kanssakäyminen nousee suoraan sydämestä. Positiivinen elämänasenne säteilee ulospäin ilman mitään erityistä syytä. Tämä on transformaation, syvän sisäisen muutoksen kortti.  
 
Nyt on sadonkorjuun aika. Hedelmät ovat kypsyneet ja saat nauttia niistä täysipainoisesti ja hyvillä mielin. Tunnet entistä suurempaa luottamusta elämää kohtaan. 
 
Anna asioiden kehittyä itsestään. Saat kaiken oikealla hetkellä.
 
Mitä täyttymys merkitsee sinulle tässä tilanteessa?
 
Rentoudu ja sulje silmäsi hengittäen syvään ja rauhallisesti. Anna silmiesi eteen nousta kuva itsestäsi täydellisessä tyytyväisyyden tilassa. Toista tätä harjoitusta usein ja yhdistä tämä tunne yhä useammin todellisuuteesi.
 
Elämä antaa minulle kaiken, mitä tarvitsen ollakseni onnellinen.

 5. Ulkopuolelta tuleva auttava tai häiritsevä energia

LANTTIEN PRINSSI

 

"rakenteiden, muotoilun, arkkitehtuurin hallinta, fyysinen aktiivisuus, harkitsevuus, järkkymättömyys, voimakas energia työskenteltäessä aineen, materian kanssa, aineelliset arvot, luotettavuus, hedelmällisyys, meditaatio, voima, uudistuminen ja uudistaminen."

Lanttien Prinssi kuvaa kukkimista ja pölyttämistä. Tätä symboloivat hänen takanaan olevat monenlaiset kukat. Tämä kortti symboloi menestystä, hyvinvointia ja rohkeutta sekä kykyä nauttia elämästä. Lanttien Prinssi on uudistaja, joka on tietoinen omista päämääristään; hän tietää minne on matkalla. Hänen rikkautensa on niin sisäistä kuin ulkoistakin, ja hän nauttii elämän runsaudesta ja hyvinvoinnista ilman pienintäkään syyllisyyden tunnetta.
 
Kehitä käytännön kykyjäsi ja pyri toimimaan mahdollisimman luonnollisesti ja vaivattomasti. Keskity siihen, mitä todella haluat, ja ota piilevät voimavarasi käyttöön! Tee vain sellaisia asioita, jotka ovat sopusoinnussa sen kanssa, mitä arvostat, ja tuottavat iloa sinulle ja läheisillesi. Kun tiedät selkästi, mitä haluat, saat voimaa ja viisautta sen toteuttamiseen. Lopeta turhat itsesyytökset ja uskalla onnistua!


Nyt on oikea aika tarttua toimeen. Jos suunnittelet hankkeesi perusteellisesti, onnistut etenemään vakaasti ja turvallisesti.

Mikä elämänalueesi kaipaisi uudistumista ja uutta energiaa? Mikä on ensimmäinen asia, jonka voit tehdä sen eteen?

Etsi jokin luova liikuntamuoto, josta iloitset ja nautit!

Löydän työn, josta nautin ja joka tyydyttää minua.

6. Suurimmat toiveet tai pelot 

MIEKAT 7. TURHAUTUMINEN




-lannistuminen, epätoivo, epävakaisuus, olemassaolon pelko, negatiiviset odotukset-

Nämä kirjaimellisesti tuhoavat ajatukset on otettava vakavasti. Todellisuus on jotakuinkin erilainen kuin sinun nykyinen käsityksesi siitä. Pian voit jo nauraa epäilyksillesi.

Peloillasi ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa! Herää jo näkemään, mitä todella tapahtuu.
Millä elämäsi alueilla kutistat itsesi rajoittuneiden käsitysten vuoksi? Millaisia rajoittuneet uskomuksesi ovat?

Minulla on kaikki mitä tarvitsen saavuttaakseni sen, mitä kaikkein eniten kaipaan.

7. TULOS tai SEURAUS

MIEKKOJEN 9. JULMUUS



-Viha itseä kohtaan, ivallisuus, ajattelemattomuus, raakuus, julmuus, kostonhalu, ilkeys, kataluus, rankaiseminen- 


Tämä kortti osoittaa taipumustasi julmaan itsesi vähättelyyn. 

Sinun on täysin tiedostettava ja ymmärrettävä tämä käyttäymismalli ennen kuin kykenet pääsemään siitä eroon.
 
Se osoittaa taipumusta voimakkaalla Mars- energialla tapahtuvaan itsensä vähättelyyn. Vanhempien tai opettajien lapsuudessasi sinuun kohdistamat tuhoavat syytökset vaikuttavat sinuun yhä edelleen viiltävästi kuin silloin. Nyt vain olet ottanut kantaaksesi syyttäjän roolin.
Tämä voi tapahtua kahden eri henkilön välisenä sisäisenä väittelynä tai kahden eri näkökulman välisenä ristiriitana. Pelkäät ratkaisevan päätöksen tekemistä ja sitten mustaat itseäsi päättämättömyytesi vuoksi. Tai sitten päätät jotain ja sen jälkeen kidutat itseäsi tuntemalla huonoa omaatuntoa siitä, että muka päätitkin väärin. Esimerkkejä voisi luetella loputtomiin. Löydät kyllä sen, mikä sopii tämän hetkiseen tilanteeseesi. Tunnet olevasi olosuhteiden uhri ja saatat löytää hieman tyydytystäkin tuosta roolista.

Jossain harvoissa tapauksissa tämä kortti saattaa merkitä jonkun sydämettömän ihmisen osoittamaa julmuutta. Hän saattaa olla jonkinlainen fanaatikko tai kostonhimoinen tyranni.

Tämä kortti osoittaa taipumustasi julmaan itsesi vähättelyyn. Sinun on täysin tiedostettava ja ymmärrettävä tämä käyttäytymismalli ennenkuin kykenet pääsemään siitä eroon.

Kuka on arvostellut tai tuominnut sinua aiemmin elämässäsi? Millä tavalla nykyään tuomitset itseäsi? Oletko nyt valmis antamaan anteeksi vanhemmillesi, muille ihmisille ja itsellesi?

Nosta kortti minkälaista elämäsi olisi, jos hyväksyisit itsesi sellaisena kuin olet? (Miekkojen 10. tuho) 

"Tunnustan ja ymmärrän omat ja toisten virheet- ja annan anteeksi."

Minua rakastetaan yksinkertaisesti siksi, että olen mitä olen. 

 ***

No jopas jopas!

Ajattelen näin, että kapina on juuri tuonut minut tähän hetkeen - ainakin osittain. Ehkäpä tuosta toimintatavasta on hyvä kasvaa eroon ja ainakin hallita omia mielialojaan. Niinkuin tänään on hyvä esimerkki. 

Aurinko valaisee koko pöydän, joten nämä kaikki kortit eivät ole ollenkaan niin synkkiä kuin voisi luulla. Aurinko kertoo että elämäni on juuri nyt oikein hyvää. Elämä on tässä ja nyt. 

Tulevaisuus on yksi suosikkokorteistani. Se minä haluankin olla. 

Mitä tehdä? Saat kaiken oikealla hetkellä. Niinpä niin. Elämä on tässä ja nyt- taas kerran. Pois turha kapina ja mielialojen vaihtelu. Tunteiden suo. Ota rauhallisesti ja ole oma itsesi.

Uskon että viides kortti tuo nimenomaan auttavaa energiaa. Löydän itselleni uutta mukavaa puuhastelua ja harrastusta ja pääsen pois tästä ajatusten haitallisesta kehästä. Saan voimaa, sitä minä tarvitsen!

Kuudes kortti kertoo lannistumisesta, pelosta ja siitä että sillä ei ole mitään tekemistä totuuden kanssa. Niinpä on hyvä ymmärtää, että nämä eivät ole rationaalisia.

Viimeinen kortti on tulos tai seuraus. Se ei kieltämättä ensi katsomalta hymyilyttänyt. Mutta tunnistan siitä kyllä itseäni..Onneksi tuo lisäkortti tuo selvyyttä. Houkuttelen elämääni myönteisiä ja ihania asioita. Näillä mennään!

Yksisarviset toivat vielä pöytään

Grandparent



Grandparent – Isovanhempi

Sinulla on erityislaatuinen side isovanhempaasi, eikä sitä voi koskaan katkaista. Isovanhempasi rakastaa sinua erityisen paljon, ja heidän rakkautensa auttaa sinua juuri nyt. Isovanhempasi haluaa auttaa sinua, ja jos haluat ottaa avun vastaan, niin pyydä. Paras tapa auttaa isovanhempaasi on olla iloinen ja terve. Pidä hyvää huolta itsestäsi, tee asiat oikein ja teet isovanhempasi kaikella tavalla ylpeäksi.

***

Mitäs tähän enää lisäämään?

Mukavaa päivää teille! Minäkin olen jo tolkuissani!

 


 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)