tiistai 14. syyskuuta 2021

Tulivuori maasta

 Huomenta!

Tänään VOLCANO"Pele (Pay-lay) on jumalatar, joka asuu Havaijin suurella saarella, aktiivisen tulivuoren Kilauean kraattereissa. Häntä pidetään intohimoisena, haihtuvana ja kauhistuttavana, ja on ehkä parhaiten tunnettu Havaijin jumala. Vuodesta 1983 lähtien hän on lähettänyt lava-altaita alas vuorelle ja merelle, luoden siten uutta maata.

 Tässä kuvassa näemme hänen hienovaraiset kasvot tulivuoren tulessa. Muinaisissa Havaijin lauluissa Peleä kuvataan nimellä ”Hän, joka muodostaa pyhän maan”. Ja se tulee juuri tästä upeasta ja voimakkaasta jumalaisuudesta ja hänen jaksollisista purkauksistaan ​​muodostuu uusi maa, kun syntynyt laava sulautuu sisarensa, jumalatar-isänsä meri Na-maka-o-kaha'i (na-MA-ka-HO-ka-HI).

Tulivuorenpurkausten haihtuva ja arvaamaton luonne on laajalti tunnettu, ja vaikka tiede pyrkii ennustamaan näitä räjäytyksiä, ne tapahtuvat joskus ilman varoitusta. Olivatpa purkaukset hitaita ja tasaisia tai rajuja ja räjähtäviä, se on pysäyttämätön voima ja hyvin dramaattinen tapa, jolla luonto muuttuu ja muodostaa maata.

Tämä on erityisen epävakaata aikaa sinulle. Odottamattomia muutoksia, joskus melko äkkiä ja dramaattisesti esiintyy tavoilla, joihin sinulla ei ole mitään kontrollia. Nämä tapahtumat voivat olla niin voimakkaita, että ne ravistelevat jopa perusturvallisuuden tunnettasi. Muutokset saattavat jopa johtaa siihen, että arvioit uudelleen elämäsi suuntaa, kyseenalaistatte joitakin ihmissuhteistasi tai arvioida uudelleen valitsemasi työn.

Is also requires you to make adjustments quickly and to not cling to what was, but instead move forward and welcome with arms wide open what is yet to come, all from a place of being present in this moment. You truly have nothing to fear.”

Vaikka nämä tapahtumat saattavat ryövätä maailmasi, tiedä, että Henki on niiden takana oleva ohjaava voima. Kyse on luottamuksen löytämisestä, siitä että Elämä tietää mitä se tekee näiden muutosten myrskyjen keskellä. Se edellyttää myös, että teet oikaisuja nopeasti etkä pidä kiinni menneestä vaan sen sijaan siirryt eteenpäin ja toivotat tervetulleeksi syli vastaanottavaisena, mitä on vielä tulossa.

Sinulla ei todellakaan ole mitään pelättävää."

***
Upeaa päivää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)