sunnuntai 3. huhtikuuta 2022

Kulunut viikko

Ette kyllä usko minkälainen viikko minulla on ollut. Olen kirjaimellisesti ihan loppu. Niin fyysisesti kuin henkisesti. Siksipä otin taas korttipakkani esiin ja katson kaikessa rauhassa viiden kortin kuvion. 

1. Kyseinen ongelma

MIEKKOJEN 7. TURHAUTUMINEN 



-lannistuminen, epätoivo, epävakaisuus, olemassaolon pelko, negatiiviset odotukset-

Nämä kirjaimellisesti tuhoavat ajatukset on otettava vakavasti. Todellisuus on jotakuinkin erilainen kuin sinun nykyinen käsityksesi siitä. Pian voit jo nauraa epäilyksillesi.

Peloillasi ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa! Herää jo näkemään, mitä todella tapahtuu.
Millä elämäsi alueilla kutistat itsesi rajoittuneiden käsitysten vuoksi? Millaisia rajoittuneet uskomuksesi ovat?

Minulla on kaikki mitä tarvitsen saavuttaakseni sen, mitä kaikkein eniten kaipaan.

(Tämä pitää paikkansa oikein hyvin. Oloni on juuri kaikkea tätä, mitä kortti kertoo. Ajatukseni ovat tuhoavia. Nyt pitää herätä todellisuuteen! Anna minulle voimaa!)

2. Päämäärä

MIEKAT 3. SURU 

-

-huolet, epäilykset, selkeyden puute, raskasmielisyys, masennus, kolmen ihmisen välisissä suhteissa esiintyvä jännite-

Tämä kortti on kehotus tehdä selkeitä, yksiselitteisiä päätöksiä. Vain siten menetetty tasapaino voidaan saada takaisin.

Millaisia päätöksiä sinun on vaikea tehdä tai kohdata?

Irtaudu ahdasmielisyydestä, niin pelkosi ja surusi kaikkoavat. Ole avoin ja haavoittuvainen, uskalla rakastaa ja tulla rakastetuksi. Hyväksy elämä sellaisena kuin se on. Joskus se on iloa, joskus surua ja kipua ja joskus olet vain ilman mitään tunteita. Älä anna pelkojesi olla esteenä täysipainoisille ihmissuhteille. Tämä kortti on haaste sinulle ja sisäiselle kasvullesi. Muista että suurikin tuska muuttuu lopulta iloksi ja rakkaudeksi. 

Kenenkään ei ole mahdollista olla joka hetki onnellinen. Nyt kokemasi vaikeudet johdattavat sinua lopulta oikeaan suuntaan, kun et takerru niihin. Älä usko kaikkea mitä mielesi sanoo!

(Älä usko kaikkea mitä mielesi sanoo! Niin juuri! )

3. Asiat joista luovuttava

HIRTETTY  



"Jähmettynyt, paikoileen jumiutuneen suhteen tai tilanteen päättyminen, irtipäästäminen, luopuminen, antautuminen, oppiminen näkemään uudella tavalla, tarve muuttaa vanhat käyttäytymismallit"

Kortti kuvaa oman tahdon murtumista. Tilanne on umpikujassa, liikkumatilaa ei enää ole. Jäykät käyttäytymismallit murtuvat ja vanha selkiintyy. Kortti kuvastaa asioiden näkemistä uudessa valossa. Se merkitsee henkistä kasvua rajoittavien lukkiutuneiden asenteiden murtamista. Hirtetty on tullut umpikujaan, josta ainoa suunta on ylöspäin, kohti korkeuksia. Kortti symboloi egon kuolemaa ja sielun, ihmisen sisimmän olemuksen ylösnousemusta.

Nyt sinun on mahdollista tiedostaa, mihin olet jumiutunut. Mitkä elämäsi alueet ovat jumissa pikemminkin kuin alati muuttuvia ja virtaavia? Mitään ei ole tehtävissä. Jo pelkästään se, että huomaat selvästi, mikä on todellisuutesi, tekee sisäisen muutoksen mahdolliseksi.
Millä elämäsi alueella olet jumiutunut? Oletko valmis huomaamaan vanhat käyttäymismallit ja ajatukset? Oletko valmis päästämään niistä irti?

Päästän irti. Ymmärrän, hyväksyn ja haluan seurata elämässäni jumaluuden tahtoa, josta vähitellen tulen tietoiseksi.



4. Asiat joille on oltava avoimempi

SAUVAT 2. HERRUUS


 

-Aktiivisuutta, toimintaa, asiat sujuvat mallikkaasti-
 
Tämä kortti kuvaa kykyä käyttämään sitä tulienergiaa, joka heräsi sauvojen ässässä. Kortti symboloi uusien asioiden oppimista ja kykyä toimia aktiivisesti mutta hallitusti. Kortti kertoo luottamuksesta ja ulkoisesta kuin sisäisestäkin tasapainosta. Se kuvaa energiaa, joka etsii jatkuvasti uusia muotoja ja tapoja ilmentää itseään ja kehittyä. 
 
 ”Sotaisa energia, dynaaminen tienraivaaja, tilanteen herruus tai hallinta.”
 
 " Tunnusta tahdonvoimasi! Jos olet sisäistänyt tämän voiman, menestys seuraa jokaista askeltasi."

Tiedätkö, mitä perimmiltäsi haluat? Osaatko ottaa johdon käsiisi erilaisissa tilanteissa?

Olen sisäisesti tasapainossa ja osaan kanavoida energiani rakentavaan toimintaan.

 

5. Viisas neuvo

MIEKKOJEN 10. TUHO

 

"mielipuolisuuden pelko, särkynyt sydän, kasaantuneen vihan synnyttämän tuhoavan energian pelko, negatiivinen ajattelu"

Tämä kortti symboloi jatkuvan negatiivisen ajattelun synnyttävää tuhoavaa voimaa. Kortti kuvaa mielipuolisuutta, ihmisen hämmentyneiden ajatusten sekasortoa. Viimeisetkin elämänilon rippeet sekä rakkaus itseäsi ja muita kohtaan kuin myös itse olemassaolo ovat vaarassa joutua tämän negatiivisuuden uhreiksi. Kielteisyys hajottaa ja tuohoaa sielun pyrkimyksen kohti tasapainoa ja harmoniaa.

Tilanne on uhka myös ulkoisille puitteillesi. Siitä saattaa aiheutua rahallisia tappioita tai omaisuuden menetystä.

Takana on takaisku ja pettymys. Mahdollisesti jonkun toisen ihmisen aiheuttama. Itse kuitenkin otat asian liiankin syvälle itseesi ja näin tilanne satuttaa enemmän kuin todellisuudessa olisi tarvetta. Pahin on ohi. Päästä irti tilanteesta täysin niin pääset jälleen jaloillesi ja huomaat auringon nousevan uudelleen. Voi merkitä suhteen päättymistä tai jotain muuta henkisesti ja fyysisestikin rankkaa kokemusta.

Anna tuloksettomien toimintatapojesi ja harhakuvitelmiesi tuhoutua. Totuus vapauttaa ja johtaa sinut sen luo, mitä todella tarvitset. 

Ensimmäinen askel on, että tiedostat mielenvikaisuuden ja tuhon pelkosi. Seuraava askel on, että ymmärrät sen negatiivisen energian, joka piilee pelkosi takana. Jos haluat, voit voittaa tuon pelon tiedostamalla sen.

Mitä pelkäät eniten? Millaiselta elämäsi täydellinen tuhoutuminen näyttäisi?

Houkuttelen elämääni myönteisiä asioita ja ihmisiä. Toivotan ne täydestä sydämestäni tervetulleeksi.

***

KIITOS KIITOS KIITOS! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)