perjantai 23. syyskuuta 2022

Perjantai...

 Huomenta!

Tänään korteista nousee FAIRIES


“Fairies are Nature spirits thought to be descended from the early tribes – particularly the Tuatha de Danann, those associated with the goddess Dana, who once ruled ireland – that inhabited the British Isles. Over time, these ancient people were conquered and displaced; and they fled to areas where humans didn’t venture, ultimately becoming increasingly smaller and less visible in order to better hide themselves

Fairies have assumed responsibility for the plants and trees (or Standing Ones). They work with Earth Magic to take care of these beings, and if you ask, they will help you with your garden or yard. They also have the power of enchantment and shapeshifting.

Fairies appreciate it when we show them through our actions that we love the Earth as much as they do; and consequently, they bestow a little of their Earth Magic upon us.

Sinulla on sama voima käytössäsi kuin keijuillakin on. Se alkaa rakastamalla maata sydämellisen kiitollisuuden ja arvostuksen kautta, mutta vielä tärkeämpää, sinun kauttasi. Keijut voivat auttaa sinua yhdistymään entistä intiimimmin Maan kanssa, ja kaikki, mitä he tarvitsevat, on halukkuutesi kiinnittää huomiosi ympärilläsi oleviin puihin ja kasveihin ja osoitat että olet huolissasi.

Elätpä sinä pienessä tilassa tai sinulla on paljon liikkumavaraa, ole erityisen tarkkaavainen ympäröivän kasvillisuuden suhteen. Kasvata jotakin. Likaa kätesi ja tee niin rakkaudella ja innostuksella. Jokainen kukka, puu tai pensaat, joita sinä hoidat, on elävä olento, joten kohtele niitä kuin rakasta ystävääsi. Kysy keijuilta apua auttaaksemme sinua huolehtimaan näistä ystävistä, ja sinut tullaan palkitsemaan monta kertaa. "


***

Upeaa päivän jatkoa! 

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)