tiistai 10. tammikuuta 2023

Tiistai tulla tupruttaa

 Huomenta!

Maljojen 4. Ylellisyys

 
 
”Rakkaus, hellyys, huolenpito, tunteiden rikkaus.-

 Saat paljon rakkautta ja kiintymystä osaksesi. Nauti siitä tulematta silti riippuvaiseksi. Vaarana on, että tunteet alkavat elää aivan omaa elämäänsä. jos kohtuus lentää taivaan tuuliin ja tunteet vievät tiedostamattamme, selkeä vaaleansininen taivas tummenee ja menettää kirkkautensa.
 
Läheisyys perheesi tai muiden sinulle tärkeiden ihmisten kanssa antaa sinulle paljon lämpöä ja turvaa. Pidä kaikissa läheisissäkin ihmissuhteissa huoli omasta vapaudestasi!"
 


*** 

Ihanaa päivää! 

Tajunnanvirtaa:

Heräsin neljältä ja oloni oli todella ristiriitainen. Nyt avasin tämän netin vaikka tämä kortti minkä nostin on ihana, ehkä se juuri on sitä tunteiden rikkautta sillä olen todella ärsyyntynyt. Ärsyynnyn milloin mistäkin. Ehkä se johtaa juurensa juurikin tuohon tyytymättömyyteen mikä minua vaivaa aina välillä. Jotain muutosta pitäisi saada.

Jotain hyvää tässä päivässä on se, että pääsen töistä aikaisin kotiin. Jo se itsessään tuo motivaatiota mennä sinne. Ei haittaa vaikka herää aamuyöstä kun iltapäivällä on jo kotona. Sopii minulle, aina välillä.

2 kommenttia:

  1. Minä heräsin 5.05. Olen aina ihmetellyt vanhoja eläkeläisiä, miten he aamulla heräävät aikaisin ja ovat jo ensimmäisenä laboratorion ovella kello 7.00. Nyt itse eläkeläisenä en osaa torkuttaa ollenkaan ja kostan joskus nuo mummojen aamuetuilut. Hihhhiiii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih hih, niinpä niin. Mitä vanhemmaksi tulee sitä vähemmän unta tarvitsee, eikös se näin mene? :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)