maanantai 18. syyskuuta 2023

 Huomenta!

Tänään korteista nousi RIVER

 

”Auringon pehmennetty valo putoaa tähän mutkittelevalle joelle, kimaltelee heijastaen joessa tapahtuvaa lempeää liikettä.
 
Joki liikkuu helposti käyrien ja kallioiden ympäri, joskus varovasti, kuten tässä kortissa esitetään, ja joskus melko nopeasti ja voimakkaasti. Silti joen liike siirtyy lopulta aina isoäiti-valtameren rintaan.

Osa joen vedestä haihtuu matkan varrella syöttämään taivaan vesiä - aivan kuten se tapahtuu kaikissa muissa vesistöissä - ja siunaa maata ja merta täydentämällä täysin luonnollisella kierrolla, joka auttaa planeettaa ylläpitämään itseään. Vesi, jos elämämme veren, ravintoaine tärkeämpi kuin ruoka. Veden virtaus koko kehomme sisällä toimii metaforana siitä, kuinka elämä itse virtaa meidän kauttamme ja ilmaisee itsenämme.

Elämävoimasi virtauksen torjuminen tai estäminen voi johtaa sinut tuntemaan henkisesti tyhjyyden ja irtaantumisen Lähteestä. Aivan kuten joen metafora, se ei toimi tämän pakotettavan liikkeen pakottamiseksi tai torjumiseksi. Kun kiinnität vain huomiota ja tarkkailet virtausta, on helpompaa navigoida kokemuksissasi ja nähdä, mitä edessä on, tai ainakin saada käsitys siitä, mitä tulee jatkuvasti muuttuvassa maantieteessä, joka aukeaa matkalla risteilyllesi.

Vastustuskykysi haittaa kykyäsi tehdä valinta tässä asiassa. Antautu elämän liikkeelle, ole kiitollinen ja näet merkkejä rannalla ja itse joessa, jotka tarjoavat sinulle vihjeitä siihen suuntaan, jonka egoiton itsesi on tarkoitus tehdä. "Mene virtauksen mukana" on tässä enemmän kuin harhaanjohtava aforismi. On välttämätöntä, että teet niin nyt. Hengitä, rentoudu, niin tiedät. ”
 
***

Mukavaa päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)