maanantai 12. elokuuta 2024

4

 Huomenta!

Tänään MALJOJEN NELJÄ.


 tyytymättömyys, tylsyys, pessimismi, kyynisyys

Kortti kuvastaa tyytymättömyyttä, tylsistymistä ja kyynisyyttä. Päällisin puolin elämässäsi on kaikki ihan hyvin, mutta jostain syystä mielesi on maassa eikä mikään tunnu oikein miltään.

Kun nostat tämän kortin, saatat olla lopen kyllästynyt elämääsi. Olet muuttunut pessimistiseksi ja kyyniseksi, ja sinusta voi tuntua että koko maailma on sinua vastaan. Haluaisit vain murjottaa omissa oloissasi ja piiloutua muilta ihmisiltä. Ehkä tunteesi eivät ole ihan näin negatiivisia, vaan olet yksinkertaisesti todella tylsistynyt.

Maassa olevat kolme maljaa symboloivat elämäsi tämänhetkisiä asioita, kuten parisuhdetta, työtä ja perhettä. Noissa maljoissa ei välttämättä ole mitään vikaa. Olet ehkä vain kyllästynyt niiden jatkuvaan tuijotteluun, tai sitten et pahantuulisuutesi vuoksi osaa nähdä niiden hyviä puolia. Neljäs malja edustaa puhdasta potentiaalia – kaikkea upeaa mitä voisi tapahtua, jos vain tajuaisit lopettaa murehtimisen ja keskittää huomiosi mahdollisuuksiin uhkien sijaan.

Kortti voi kuvastaa myös ideoita. Pöydällä olevat maljat ovat hiljattain kokeilemiasi ratkaisuja, jotka eivät kovasta vaivannäöstä huolimatta toimineet käytännön tasolla. Olet niin ärsyyntynyt epäonnistumisestasi, ettet huomaa täydellisen idean olevan aivan nenäsi edessä. Saatat myös jättää jonkin uuden päähänpiston aivan huomiotta, sillä ajattelet että sinun täytyy noudattaa samaa kaavaa ja tehdä asiat kuten aina ennenkin.

Mielialasi vaikuttaa väistämättä siihen, kuinka tarkastelet ympäröivää maailmaa. Osaatko nauttia raikkaasta kesäsateesta ja sen tuoksusta, vai meneekö päiväsi pilalle kun vaatteesi ovat märät? Meillä kaikilla on huonoja päiviä, mutta et voi jatkaa murjottamista ikuisesti. Nosta siis pääsi, suuntaa katseesi tulevaisuuteen ja uskalla unelmoida! Sano useammin kyllä ja poistu mukavuusalueesi ulkopuolelle. Kadonnut inspiraatiosi on lähempänä kuin arvaatkaan.

***

Ihanaa päivää! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)