maanantai 5. elokuuta 2024

Viikon alku

 Huomenta!

Tänään korteista tuli Maljojen Hovipoika


 haaveilu, leikkimielisyys, kiltteys, avoimuus

 

Hovipoikakortit (tai ts.lähetit)  ovat tarot-pakan sanansaattajia. Ne saapuvat paikalle kertoakseen, mitä uutta on matkalla luoksesi. Kortin viesti on, että sinun tulee olla avoin yllätyksille ja uusille mahdollisuuksille, jopa suoranaisille ihmeille. Mitä tahansa voi tapahtua, kun annat itsellesi luvan haaveilla, fantasioida ja manifestoida.

 Anna luovuutesi virrata vapaasti! Kokeile ennakkoluulottomasti uusia tapoja ilmaista itseäsi ja nauti taiteen tekemisestä. Saat olla vapaasti aloittelija, älä turhaan stressaa mitä aiot tehdä näillä taidoillasi tulevaisuudessa. Sinun ei tarvitse vielä tässä vaiheessa olla muuttamassa harrastustasi työksi.

 Nyt on erinomainen hetki pitää hauskaa ilman sitoumuksia! Kun ilmaiset itseäsi vapaasti etkä tuomitse muita, tulet houkuttelemaan ympärillesi kiinnostavia ja aitoja ihmisiä. Ole kuitenkin rehellinen aikomuksistasi. Jos et halua suhteiltasi mitään vakavaa, kannattaa ilmaista se ääneen heti kättelyssä. Muuten hurmaavan leikkisä luonteesi saattaa särkeä sydämen jos toisenkin.

***

Mukavaa päivää! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)