keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Loppuviikon näkymät: Lovee, pois stressi ja ole oma itsesi

Enpä malttanut olla ottamatta kolmea Yksisarviskorttia loppuviikolla. Tässä on kaikki vähän niinkuin "auki", joten kuulin kutsun nostaa kortit.

Lähimenneisyys: LOVE
"Vastaus jota etsit on rakkaus. Voit parantaa nykyistä tilannettasi olemalla rakastavaisempi. Jopa rakkaudellisten tunteiden tuntemisella toista ihmistä kohtaan on tehokas tapa parantaa toisia. Voit lähettää rakkautta jollekin, joka on sen tarpeessa. Sinun tulisi myös opettaa muita rakkaudesta. Voit tehdä sitä taiteen avulla tai saamalla ihmiset nauramaan, avautumaan tai inspiroimalla muita elämään rakkaudessa oman esimerkkisi avulla."

Tämä hetki: LET GO OF STRESS!
"Älä ota harteillesi muiden stressiä, vaan luovu siitä juuri nyt.  Ruumiisi on ollut jännittynyt, koska olet kiinnittynyt muihin ihmisiin liian tiukasti. Tämä on saanut sinut tuntemaan itsesi stressaantuneeksi, vaikka stressaantuneita ovat juuri toiset, läheiset ihmiset. Stressi on saanut sinut surulliseksi tai vihaiseksi. Nyt on aika tehdä asialle jotain. Sinulla on voima valita ajatuksesi ja tunteesi. Toivottavasti valitset tuntea itsesi onnelliseksi juuri nyt."

Lähitulevaisuus: JUST BE YOURSELF

Just be Yourself- tulkinta englanniksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)