perjantai 28. helmikuuta 2014

15 000 sivun katselua tänään!

Huomenta!

Kiitos lukijani, että tänään saavutimme 15 000 katselun rajapyykin! Olipa iloinen yllätys :-)

Nostin äskettäin kolme korttia viikonlopulle. Ainakin tänään on tiedossa sekä töissä että siviilissä jännittäviä juttuja, joissa tarvitaan Yksisarvisia mukana että saadaan päivästä kaikin tavoin onnistunut.

Hyvältä näyttää sillä tuo rakastavaisten kortti valaisee koko pöydän! 
Sitten tätä kirjoittaessani huomaan, että minulla ei ole ennestään yhtäkään näistä korteista skannattuna koneelleeni. Valitettavasti jätän ne nyt "kuvattomiksi" sillä en ehdi skannaamaan niitä nyt. Jokin uusi vaihe on selkeästi tulossa elämääni, sillä olen viime aikoina nostanut erilaisia kortteja mitä aikaisemmin.

Lähimenneisyys: KUU
 
"Viimeinen koetus, virhevalinnat, harhakuvat, karmasta vapautuminen, vuorovaikutus tai taistelu alitajunnan kanssa; portti uusille tietoisuuden tasoille"

Kuun valossa kaikki näyttää vähän erilaiselta. Nyt kannattaa olla tarkkana, ettei tule tehtyjä virhevalintoja. Tai ehkä olen lähipäivinä jo niitä tehnyt. Tähänkin löydän heti yhden syy-seuraus-yhteyden...

Tämä hetki: RAKASTAVAISET
 
Rakkaus, vetovoima, lähestyminen, yhteys, vastakohtien yhdistyminen.
Tämän kortin nostaminen saattaa viitata ihanan ja jännittävän rakkaussuhteen alkamiseen. Nykyiset suhteesi joko syvenevät tai päättyvät. Ollessasi yhdessä kumppanisi tai jonkun ryhmän kanssa löydät jotain uutta, joka auttaa henkilökohtaista kasvuasi ja omien vastakkaisten ominaisuuksien yhdistämistä.
Mitä etsit rakastamistasi ihmisistä?
Olen nyt valmis tapaamaan kumppanin, jota olen aina kaivannut.


Lähitulevaisuus: SAUVOJEN PRINSSI

Kiihkeys, kukoistava rakkaus, intuitiivinen luovuus, pois pimeydestä, valoon

Sinulla on kaikki mitä tarvitset! Älä anna minkään pidätellä itseäsi! Älä anna vauhtisi hidastua! Elämä on valmis ottamaan sinut vastaan. Luota rajattomiin luoviin kykyihisi.

Hyvää viikonloppua kaikille ja kiitos kun olette olleet mukana jakamassa tätä blogiani :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)