lauantai 22. helmikuuta 2014

Viikonlopun villitykset

Olipa todella mielenkiintoiset kortit taas viikonlopuksi.
Ensinnäkin olen nyt ajatellut taas positiivisesti, ihan tietoisesti ja yrittänyt kiitollinen kaikesta siitä, mitä minulla nyt on. Lanttien prinsessa tuo jotain uutta elämääni? Hmmm...mikäköhän se voisi olla? Jonkinlaista elämäntapamuutosta tässä on tekeillä, mutta se ei ole niin yksinkertaista kuin heti voisi kuvitella...En kuitenkaan aio antaa periksi. Ehkä se on sitä uutta. Hirtetty taas kehottaa ja lupaa että pystyn päästämään irti. Hieno juttu. Katsotaanpas:

Lähimenneisyyteen nousi Miekkojen 9. JULMUUS
 
 -Viha itseä kohtaan, ivallisuus, ajattelemattomuus, raakuus, julmuus, kostonhalu, ilkeys, kataluus, rankaiseminen- Tämä kortti osoittaa taipumustasi julmaan itsesi vähättelyyn. Sinun on täysin tiedostettava ja ymmärrettävä tämä käyttäymismalli ennen kuin kykenet pääsemään siitä eroon.
Oletko antanut anteeksi virheet niin itsellesi, vanhemmillesi kuin nykyiselle ja entisillekin kumppaneillesi?
Varatkaa vähintään puoli tuntia aikaa ja kirjoittakaa ylös kaikki, mikä mielestänne on kielteistä itsessänne ja kumppanissa. Lukekaa kirjoittamanne ääneen ja keskustelkaa siitä.
"Tunnustan ja ymmärrän omat ja toisten virheet- ja annan anteeksi."


Tähän hetkeen nousi Lanttien Prinsessa, jälleen kerran. Vieläkin ihmetyttää, miten tämä ennen niin usein pimennossa ollut kortti nousee nyt minulle useasti lyhyen ajan sisällä.
"raskaus, Maaäiti, syntymä, uudistuminen, tasapaino."
Tämä kortti on yksi kolmesta äitiyden kortista. Laajemmasta näkökulmasta jonkin uuden identiteetin, ajatuksen tai käsitteen äiti.

Jotain uutta on tulossa elämääsi! Valmistaudu siihen!
Mitä sinun täytyy tehdä, että olisit valmis tähän?
Olen nyt valmis elämäni uudelle kauneudelle.


Lähitulevaisuus on HIRTETTY
Enpä sitäkään kovin usein ole nostanut, joten sikäli uutta ja mielenkiintoista luvassa.

"Jähmettynyt, paikoileen jumiutuneen suhteen tai tilanteen päättyminen, irtipäästäminen, luopuminen, antautuminen, oppiminen näkemään uudella tavalla, tarve muuttaa vanhat käyttäytymismallit"
KOrtti kuvaa oman tahdon murtumista. Tilanne on umpikujassa, liikkumatilaa ei enää ole. Jäykät käyttäytymismallit murtuvat ja vanha selkiintyy.
Nyt sinun on mahdollista tiedostaa, mihin olet jumiutunut. Mitkä elämäsi alueet ovat jumissa pikemminkin kuin alati muuttuvia ja virtaavia? Mitään ei ole tehtävissä. Jo pelkästään se, että huomaat selvästi, mikä on todellisuutesi, tekee sisäisen muutoksen mahdolliseksi.
Millä elämäsi alueella olet jumiutunut? Oletko valmis huomaamaan vanhat käyttäymismallit ja ajatukset? Oletko valmis päästämään niistä irti?
Päästän irti. Ymmärrän, hyväksyn ja haluan seurata elämässäni jumaluuden tahtoa, josta vähitellen tulen tietoiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)