sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Joulu on ohi?

Huomenta!

Tänään katsomme yhden meditatiivisen kissakortin.

Se on HALLITSIJATAR
"-mother nature
-abundance and growth
-motherhood and fertility
-letting your emotions rule
-the female principle, the "Yin" of life"
***
Kortti on kovin kaunis, ja siinä tupsukorvainen kissa pitää viuhkaa tassussaan ja on puettu hienosti. Enkelilapset lennättävät pääskysiä ja taivaalla näkyy vähän pilviä. Miten kaunista ja runollista! Kissan vihreä mekko kuvastaa Äiti Luontoa, joka kortissakin mainitaan. Rauhallista ja seesteistä. Ihanaa.
***
Minua muuten huvittaa tämä luontoyhteys. Ostin itselleni uudet oraakkelikortit, Earth Magic. Ne ovat todella ihanat ja hienot kortit. Ainoa haasteellisuus niissä on tämä englanninkieli, ja tulkinnat korteista ovat hieman pidemmät kuin tämän Bohemian Cat`s tarotin tulkinnat. Niinpä minun täytyy keksiä sopiva keino, miten voisin niitä parhaiten täällä tulkita. Olen NIIN huono kääntämään mitään ilman apua, että kokonaisen pakan kääntäminen on minulle kyllä aikaa vievää ja harmaita hiuksia aiheuttavaa hommaa! Joka tapauksessa olen yrittänyt kortteja tänne nostaa ja tulkita, mutta ei, en ole onnistunut. Nyt aamulla nostin kortin TREE, eli kasvua kuvastava puu. Ihan samaa näyttää nyt tämä kissakortti. Energia lienee siis samaa, oli kortti sitten mikä vain.

Näihin pohdintoihin...mukavaa päivää Sinulle!


2 kommenttia:

  1. Kaunis kortti. Minullakin on englanninkieliset Vision Guest/Gayan S Winte/Jo Dose. En ymmärrä englantia ollenkaan, mutta kortit ovat kauniit.

    VastaaPoista
  2. Löysin kortit täältä http://www.adlibris.com/fi/kirja/vision-quest-tarot-deck-9781572811973

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)