torstai 31. joulukuuta 2015

Earth Magic

Huomenta!

Tämä taitaa olla kolmas kerta, kun yritän nyt tulkita näitä uusia Earth Magic- korttejani. Nyt on tarkoitus nostaa yksi, päivän meditatiivinen kortti. Katsotaanpa, mitä luontoenergia meille tänään kertoo!

Päivän kortiksi nousee

TULI- INTOHIMO

Kautta aikojen tuli on kiehtonut ihmiskuntaa.  Siitä lähtien kun ihminen kykeni tekemään tulta, se muutti elämäntapamme dramaattisesti. Tuli tuotti lämpöä ja valoa, mahdollisti ruoan valmistamisen, suojasi lämmöllään kylmältä ja piti saalistajat poissa yöllä. Ja tietenkin tämä valtava tulipallo nimeltään aurinko, on elämän kipinä maan päällä. Se ei tuo vaan tarvittavaa lämpöä maan päälle vaan myös elämää antavaa valoa ja lämpöä.

Tässä kortissa mies tanssii vanhaa muinaista seremonialaista tulitanssia Samoasta. Tulitanssi "sytytti intohimon" ennen vanhaan sotureissa ennen taistelua. Tuli voi innostaa samoin myös muita intohimoja. Sanomme usein on "tulessa" tai "catching fire" ja se merkitsee, että meillä on voimakas halu tai innostus jostakin. Ei ihme, että tuli kuvastaa erilaisia intohimoja.


Mitkä ovat Sinun intohimosi? Mitä saa sinut syttymään? Mikä sytyttää sekä sisäisen liekkisi, että luovan kipinän? Jos et tunne intohimoa ollenkaan, mieti, mitä puuttuu elämästäsi.
Se on kuten "fire in your belly" jotain, joka laittaa sydämen lyömään nopeammin ja nopeuttaa hengityksesi. Intohimo ei tule ulkopuolelta sinua, vaikka jotkut tapahtumista ja olosuhteista voi laukaista sen. Se on intensiteetti tunne, jonka voi kokea joko hiljaisemmalla tai innokkaammalla tavalla.
Intohimo voi yksinkertaisesti olla voimakas tunne tai tunne itsessään voi olla niin voimakas, että se motivoi sinua toimimaan. Intohimo liitetään liian usein seksuaalisuuteen, joka on varmasti yksi tapa kokea se, mutta se rajoittaa intohimon merkityksen ja kaventaa intohimon laajempia merkityksiä. Avaa itsesi totuudelle, mitä intohimo sinussa on ja löydä keinot ilmaista se! 
***
Pahoittelen kankeaa käännöstäni, mutta loppujen lopuksi tämä ei ollutkaan niin vaikeaa :-)
Esittelen kortit vähän myöhemmin, mitä ne oikeastaan ovat. Nyt oli vain kova tarve saada päivän kortti esiin! Tuli sopii oikein hyvin tähän vuoden päätökseen..

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)