lauantai 2. tammikuuta 2016

Maataika

Huomenta!

Uusi vuosi ja uudet kujeet...Niinhän sitä aina sanotaan! Taas tekisi mieli jotenkin tätäkin blogia raikastaa ja päivittää, mutta katsotaan nyt, mitä inspiraatioita tässä on vielä luvassa!

Olen nyt ihastunut näihin Earth Magic- kortteihin. Nostan nyt yhden tälle päivälle.

Se on SHAMAANI - MUINAINEN PARANTAVA VIISAUS


Tämän vanhan ja viisaan shaami- intiaanin myötätuntoisista silmistä kuvastuu viisaus. Hän on nähnyt näkyjä, henkiä, kärsimystä, iloa ja hän tietää, että kaiken olemassaolevan takana on Henkinen Intentionaalisuus. 

Voimme matkustaa verhon tuolle puolen katsomaan toisenalaista todellisuutta. Shamaanin ensisijainen tehtävä on erottaa ja säilyttää tasapaino sen välillä, mitä ihmisyhteisön otta luonnosta ja mitä antaa takaisin. Kun tämä suhde on epätasapainossa, shamaanilla on tarvittava taito tehdä kaikki palauttaaksen tasapainon. Tasapaino on paranemista.

Shamaani elää elämänsä seremoniallisesti ja kohtelee kaikkea suurella  kunnioituksella, mukaan lukien suuren mysteerin kuoleman - ja vielä suuremna mysteerin -Elämän.
Hän työskentelee henkiauttajiensa, kuten hänen esihenkiensä kanssa ja ne auttavat  häntä palvelemaan  kansaansa ja Äiti Maata, joka on yhteyshenkilönä henkisen ja fyysisen maailman välillä. Yksi hänen painopisteistään on henkisten kärsimysten lieventäminen ja shamaani näkee siihen syyksi aina henkisen haavan, joka on alkupiste kaikkiin sairauksiin.

Näitä paranavia voimia on ollut siirrettävissä vuosituhansien aikana jo antiikin ajoista lähtien niiltä, jotka tiesivät Hengen parantavista voimista.

Kaikki sairaudet, oli kyse sitten fyysisestä, henkisestä tai psykologisesta sairaudesta, johtuvat Hengen sairausdesta. Syynä voi olla sielun kadotus, psyykkinen epävakauma, ikivanha karma, tai muita hengellistä syitä, jotka saattavat viedä sinut sellaiseen tilanteeseen, johon voit hakea apua. Mitä hoitomenetelmiä ikinä käytätkään, allopaattisia, vaihtoehtohoitoja tai niiden yhdistelmiä, anna Hengen paranemisen olla etusijalla. 

Tiedäthän että syvin hengellinen haava on pitää erillään Lähde, Jumala, Suuri Henki, tai millä nimellä Luojaa ikinä kutsutkaan. Se on mielen temppu, joka luo tämän tunteen erottamisesta. Tämä aika on sydän paranemisen aikaa, aloittaessasi suhteesi Henkeen. Kutsukaa henkioppaita ja esivanhempien henkioppaita jotka  auttavat sinua kaikessa emotionaalisessa, henkisessä tai fyysisessä paranemisessa mitä tarvitset. Kutsu Luojaa auttaamaan sinua Hengen suhteen korjaamiseen. Valitse vain hyvinvointia ja ajatuksia tukevia kokonaisuuksia. Salli kaikkien synkkien ajatuksien ja varjojen näkyvän, mutta tarkkaile niitä kun ne ilmenevät tietoisuudessa, sitten ne laimenevat. Näet itsesi kokonaan terveeksi ja kokonaiseksi, sen on oltava niin!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)